Cadde Masterchef All Star dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu! Mehmef Şef yarışmacıları uyardı

Masterchef All Star dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu! Mehmef Şef yarışmacıları uyardı

27.09.2023 - 22:35 | Son Güncellenme:

Mastechef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonların gelmesiyle birlikte yarışmada heyecan arttı. Düellonun yapıldığı Masterchef'te Eda'nın ağlaması ve Mehmef Şefin uyarısı damga vurdu. Öte yandan dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

Masterchef All Star dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu Mehmef Şef yarışmacıları uyardı

Masterchef All Star ekrana gelen son bölümde yarışmacılar soslu tavuk yaptı. Düello yapan yarışmacılar kıyasıya tek tek mücadele etti. Mavi takımdan Eda kırmızı takımdan Uğur arasında yarış yapıldı. Oyunun kazananı Uğur oldu. Uğur'un kazanmasıyla Eda gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Masterchef'te olmak istemediğini dile getiren ve gözyaşlarına boğulan Eda, Tahsin'e 'Neden beni potaya atmadın? Gitmek istiyorum buradan' diyerek tepkisini dile getirdi. Arkadaşları Eda'yı sakinleştirmeye çalışsa da pek başarılı olamadı.

Masterchef All Star dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu Mehmef Şef yarışmacıları uyardı

MEHMEF ŞEF UYARI YAPTI

Bu sırada yarışma devam ederken Mehmet Şeften uyarı geldi. Mehmef Şef yaptığı uyarıda, "Bir şey söylemek istiyorum. All Star seviyesine geldik. Bazı arkadaşlarımızda 200 bölüm 300 bölüm çektik hala bazı arkadaşlarımız maalesef kaybettiklerinde ve kazandıklarında anlamsızca tepki gösteriyor. Bu çok iyi bir şey değil. Bazen yemek kaybedebilirsin bazen kazanabilirsin. Burada özellikle ve özellikle yemeğimiz kaybettiğinde ve kazandığında reflekslerimizin seviyeli olması gerekir. Burada ölüm kalım meselesi yok. Kurallar belli" dedi.

Haberin Devamı

Eda daha sonra yaptığı açıklamada, "Kaybetmek benim karakterimde yok. Kaybettiğimde ekstra sinirleniyor ve üzülüyorum. Kendimi tutamadım. Umarım bundan sonra performansım yükselir daha iyi bir Eda olarak yoluma devam ederim." ifadelerini kullandı.

Masterchef All Star dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu Mehmef Şef yarışmacıları uyardı

DOKUNULMAZLIĞI KAZANDILAR

Öte yandan dokunulmazlığı kazanan takım maviler oldu. Kırmızı takım daha sonra dokunulmazlık oynadı. Gecenin kazanan ismi Tolga oldu. Tolga eleme adayı olarak Kıvanç'ın ismini verdi. Oylama sonucunda ise bir diğer eleme adayı Esra oldu.