Cadde MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef 2021 Şükrü Özsarı kaç yaşında, aslen nereli, elendi mi?

MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef 2021 Şükrü Özsarı kaç yaşında, aslen nereli, elendi mi?

04.10.2021 - 01:30 | Son Güncellenme:

Şükrü Özsarı, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında performans sergileyen isimler arasında. Çıkardığı tabaklarla adından söz ettiren yarışmacı, İzmir'de doğdu. Medya alanındaki eğitimini yarıda bırakarak gastronomi eğitimi almaya başladığını ifade etmiştir. Peki, MasterChef Şükrü mesleği nedir?

MasterChef Şükrü kimdir MasterChef 2021 Şükrü Özsarı kaç yaşında, aslen nereli, elendi mi

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda yarışan isimler arasında bulunan Şükrü Özsarı, yarışmaya İzmir'den katılıyor. Yemek yapmayı sevdiğini belirten başarılı yarışmacı, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden mezun oldu. Lyon ve Bodrum'da mutfağa dair çalışmalarını sürdürüyor. İşte, Şükrü Özsarı'nın hayatı hakkında...

Haberin Devamı

MASTERCHEF ŞÜKRÜ KİMDİR?

Özsarı, 15 Ocak 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ailesi endüstriyel kurabiye imalatı yapan yarışmacının bir erkek kardeşi ve bir de ablası vardır. Yemek yapmayı sevdiğini belirten MasterChef Şükrü, 1 yıl medya alanında üniversite okuduğunu dile getirmiştir. Bir yılın ardından bölüm değiştirerek gastronomi alanına yöneldi. Şükrü Özsarı, İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunudur.

Şükrü Özsarı, uluslararası bir yemek şirketi olan Do&Co'da çalıştı Lyon'da ve Bodrum'da mesleğini sürdürüyor ve yakın zaman kurabiye üretimi yaptığı şirketini hayata geçirdiğini dile getiriyor.

Futbol, voleybol ve boks ile ilgilenen yarışmacının en büyük hobisi ise dart oynamak. 12 takımlı dart liginde de oyuncu olduğunu aktarıyor.