Cadde Mehmet Şef'in babası kimdir, ne zaman öldü? Seyfettin Yalçınkaya neden vefat etti?

Mehmet Şef'in babası kimdir, ne zaman öldü? Seyfettin Yalçınkaya neden vefat etti?

27.06.2021 - 21:16 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye yarışmasında jüri olarak yer alan Mehmet Yalçınkaya, bir süre önce babası Seyfettin Yalçınkaya'yı kaybetti. Kullanıcılar, Mehmet Şef'in babası Seyfettin Yalçınkaya'nın ölüm nedenini araştırıyor. İşte, detaylar...

Mehmet Şefin babası kimdir, ne zaman öldü Seyfettin Yalçınkaya neden vefat etti

Mehmet Şef, MasterChef yarışmasında yemekleriyle olduğu kadar tavırlarıyla da jüri üyeleri arasında en çok sevilen isimler arasında bulunuyor. Bir süre önce tedavi gören babası Seyfettin Yalçınkaya'yı kaybetmişti. Sık sık babası hakkında paylaşımlar yapan ünlü şef, babasına olan özlemini takipçileriyle paylaşıyor.

Haberin Devamı

MEHMET ŞEF'iN BABASI NE ZAMAN ÖLDÜ?

MasterChef'in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya, Temmuz'un 23'ünde babasını kaybetti. 69 yaşındaki Seyfettin Yalçınkaya bir süredir hastanede tedavi görüyordu. 24 Temmuz 2020 tarihinde ise memleketi Bolu'da toprağa verildi.

Yalçınkaya sosyal medya hesabından; ''Öz güvenli ve dik poz vermenizin nedeni yanınızdaki çınardır. Kendinizi yalnız hissettiğinizde telefonda arayacağınız bir kişinin telefon numarası vardır onu ararsınız Babanız.. İyi ki varsın muhtar Allah başımızdan eksik etmesin." dedi.