Cadde Merve Kayaalp'ten acı haber! Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti

Merve Kayaalp'ten acı haber! Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti

18.09.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan Merve Kayaalp (36), evde kimsenin olmadığı sırada babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. Babasının yanına 1,5 ay önce taşınan oyuncu; 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' gibi dizilerde rol almıştı.

Merve Kayaalpten acı haber Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti

Dalaman'ın Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci katı balkonundan silah sesi geldiğini duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde oyuncu Merve Kayaalp'in ola yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Merve Kayaalpten acı haber Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti

BABASININ RUHSATLI TABANCASI İLE YAŞAMINA SON VERDİ!

Emekli asker olduğu öğrenilen babası Ali Rıza Kayaalp’in markete gittiği sırada, babasına ait ruhsatlı tabanca ile yaşamına son veren Merve Kayaalp’in cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Merve Kayaalpten acı haber Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti

MERVE KAYAALP KİMDİR?

Merve Kayaalp, 36 yaşındaydı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Oyuncu, yaklaşık 1.5 yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra alternatif tiyatrolara geçti.

Haberin Devamı

Merve Kayaalp; 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.