Cadde Muhteşem dönüş!

Muhteşem dönüş!

25.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Billboard Müzik Ödülleri, sahiplerini buldu. 10 ödülle The Weeknd’in rekor kırdığı geceye, P!nk ve kızı Willow’un sahne performansı damgasını vurdu.

Muhteşem dönüş

 

Müziğin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Billboard Müzik Ödülleri, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Koronavirüs pandemisinde aşılamanın hızla yapıldığı ülkede gerçekleşen organizasyonda, maske kullanan sayısı sınırlıydı. Gecede en çok ödül kazanan isim The Weeknd oldu. Grammy Ödülleri’ni boykot eden müzisyen, ‘En İyi Sanatçı’, ‘En İyi Erkek Sanatçı’ ve ‘En İyi R&B Albümü’ dahil 10 ödül alarak, ailesi ve hayranlarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

‘Yılın Kadın Şarkıcısı’nın Taylor Swift olduğu törende, kızı Willow ile sahne alan P!nk de ‘İkon Ödülü’ne layık görüldü. Organizasyonun en renkli anlarına imza atan P!nk ve dokuz yaşındaki kızı, muhteşem performanslarıyla izleyenleri büyüledi. Anne- kızı gösterinin ardından uzun süre alkışlandı. İşte sunuculuğunu Nick Jonas’ın üstlendiği geceden kareler...