Cadde Natalie Cole’a geldiniz ama beni buldunuz!

Natalie Cole’a geldiniz ama beni buldunuz!

22.01.2009 - 00:22 | Son Güncellenme:

Sigorta şirketi Allianz’ın, marka değişikliğini kutladığı davette konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, “Bu gece Natalie Cole’u seyretmeye geldiniz ama sahnede benim gibi uzun konuşan birini buldunuz“ diyerek herkesi güldürdü

Natalie Cole’a geldiniz ama beni buldunuz

Dünyanın lider sigorta şirketlerinden Allianz, Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir Koç Allianz çatısı altında sürdürdüğü sigortacılık faaliyetlerine artık Allianz markasıyla devam edecek.
Ev sahipliğini Allianz SE Avrupa 1 Başkanı Enrico Cucchiani ve Allianz Türkiye CEO’su George D. Sartorel’in yaptığı geceye, Allianz Uluslararası Danışma Kurulu üyeliğini devam ettiren Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç da katıldı.

İş ve sosyete dünyası buluştu

Sunuculuğunu Jülide Ateş’in yaptığı ve dünyanın en ünlü seslerinden Natalie Cole’un canlı performansıyla yer aldığı davete Azize Taylan, Bülent Bulgurlu, Vera Bulgurlu, Nedret Taciroğlu, Meral - Vural Gökçaylı, Zeynep Çarmıklı, Zuhal - Ceylan Pirinçcioğlu, Leyla - Mehmet Günyeli, Fulya Cinisli, Sema Cıngıllıoğlu, Elif Dağdeviren, Deniz Adanalı, Celal - Şebnem Çapa, Daria - Lili Garih, Ceyla - Tülin Gölcüklü, Ece Sükan, Feryal - Kemal Gülman, Eda Taşpınar, Roksi -İzzet Garih, Zeynep Dereli, Baran Süzer gibi iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

İngilizce konuştu

Enrico Cucchiani gecede yaptığı konuşmada Rahmi Koç’a Allianz’a desteğini sürdürdüğü için teşekkür etti ve kendisine tarihi bir Allianz hisse senedi hediye etti.
Rahmi Koç da yaptığı konuşmada, “Yıllar önce New York’ta bir reklam seyretmiştim. Adam ‘Ben varım reklamda, beni izlemek zorundasınız’ demişti. Bu gece siz de Natalie Cole’u seyretmeye geldiniz ama sahnede benim gibi uzun konuşan birini buldunuz” diyerek bütün salonu güldürdü.
Konuşmanın tamamını İngilizce yapan Koç, Allianz yöneticilerine teşekkür etti.