Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saffet Ulusoy’a en eğlenceli sürprizi Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Acun Ilıcalı yaptı. Esat Yontuç’la denizin içine kurulmuş bir masaya oturan Ilıcalı, esprileriyle davetlileri kahkahaya boğdu...

ACUN’DAN MUHTEŞEM SÜRPRiZ

Geçen cuma Çırağan Sarayı‘nda dikkat çekici bir düğünle evlendi Saffet Ulusoy. Tuvana Büyükçınar Demir ve A46 ekibinin organize ettiği akşam kusursuzdu. Tüm duvarlara yansıtılan kar görüntüleri ve yaratılan bembeyaz atmosferde kendimi bir ‘masal diyarı’nda gibi hissettim.
Gelin ve damada en eğlenceli sürprizi Acun Ilıcalı yaptı. Survivor’ın çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Ilıcalı ve Esat Yontuç bir anda smokinleriyle dev ekranda belirdi. “Bizim masamız biraz uzakta, bu Haluk Başkan’ın işidir kesin, bizi en köşeye atmış” dedikten sonra denizin içine kurulmuş bir masaya oturdular. Acun Survivor yarışmacılarını da masaya davet etti ve bu arada adada her gün giyilmekten perişan olmuş kıyafetleriyle gelen yarışmacılara “Çok şıksınız” diyerek dalgasını da geçti. Hepsi Saffet ve Özlem’e sırayla mutluluk diledikten sonra, Acun düğün mönüsünü (!) açıkladı: “Hindistan cevizi suyu ve hindistan cevizi! Afiyet olsun arkadaşlar!”

Haberin Devamı


Smokin altı şort mayo!
Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Survivor ahalisini böylesine esprili bir videoda izlemek bütün salonu kahkahaya boğdu. Ilıcalı ve Yontuç son konuşmalarını yapmak üzere ayağa kalkınca bu kez smokin ceketlerinin altındaki şort mayolarını gördük ve bir kahkaha tufanı daha koptu! Gerçekten çok sempatik ve etkileyici bir sürprizdi.


Geceden aklımda kalan bir başka detay da Ferhat Göçer‘in sahnesine çıkan Şahan Gökbakar’ın başarılı performansıydı. Aldı gitarı eline, hem çaldı, hem söyledi, Allah bazı kullarına yeteneği bol keseden dağıtıyor yeminle!


Son olarak sahneye çıkan Serdar Ortaç, her zamanki gibi muhteşemdi, yüzlerce davetli bir anda sahnenin önüne toplandı, şarkılar hep bir ağızdan gümbür gümbür söylendi. Ortaç’a “Yıldız havası yok, ikinci sınıf şov yapıyor” diyenler hemen en yakın hastaneye başvursun zira gözlerinde ve kulaklarında ciddi hasar olması lazım!

Haberin Devamı

ACUN’DAN MUHTEŞEM SÜRPRiZ

CENGİZ ABAZOĞLU FARKI

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu; başarısı dünyaya yayıldığı, kıyafetleri yurt içinde ve dışında önemli isimler tarafından kapışıldığı halde hep ilk günkü sempatisi, nezaketi, güleryüzüyle kaldı, hiç değişmedi. Kanal D’de ‘Bana Her Şey Yakışır’ programındaki nazik ve yapıcı yorumlarını izler ve bunu diğer kanalda benzeri programdaki yeni yetme modacıların yorumlarıyla karşılaştırırsanız anlarsınız!


Abazoğlu kıyafetleri Altın Küre, Emmy Ödülleri ve film galalarında Hollywood yıldızları tarafından giyiliyor. Son olarak ‘The X Factor’ yarışmasının jüri üyelerinden ve dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen şarkıcı/oyuncu Nicole Scherzinger, rol aldığı ‘Man in Black 3’ filminin İngiltere galasında onun şahane bir kıyafetini giydi ve moda eleştirmen-lerinden tam not aldığı yazıldı.


Acaba kendini beğenmiş, ölçüsüz, ego patlaması yaşayan ve çoğu kez aynı hızla dibe çöken arkadaşlar Abazoğlu’ndan biraz olsun etkilenmiyorlar mı? Cengiz Abazoğlu bizimle ama siz bizimle ‘diyılsınız’!

Haberin Devamı

ACUN’DAN MUHTEŞEM SÜRPRiZ

GÜLSE BiRSEL’E BiR iŞARET Mi?!

‘5’er Beşer’ ve ‘İnsanlar Alemi’ programlarındaki başarılı oyunuyla dikkat çektikten sonra şimdi de bir banka reklamında izlediğimiz komedyen Okan Çabalar’ın müptelası olduğum ‘Yalan Dünya’ ekibine katılacağını okuduğumda çok sevinmiştim ama haber yalanlandı. Bence ‘yetenek avcısı’ Gülse Birsel’in Okan’ı gözden kaçırması mümkün değil, eğer Okan da diziye dahil olursa vallahi tadından yenmez!