Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Aşkın ve ilişkilerin cılkının çıktığı şu dönemde İdo Tatlıses’in yaptığı, “İyi ki, babamın çapkınlık genleri bende ağır basmıyor. Çok eşliliğe ve aldatmaya karşıyım” açıklamasını ellerim patlayana kadar alkışlıyorum! Hani normal şartlarda tek eşliliği savunan bir erkeği alkışlamanın lüzumu olmamalı, zira ilişki yaşıyorken olması gereken bu... Ancak memlekette sadakat artık nimetten sayıldığı için, topluma gencecik yaşında böyle güzel örnek olan İdo’ya helal olsun! Zaten saygılı ve seviyeli duruşuyla her zaman takdir ettiğim bir isim.

Haberin Devamı

İhanet dedikodusuna noktayı koydu

ADAMLIK BÖYLE BİR ŞEY

Evlilik bitti mi düşman kesiliyor birçok tanınmış çift. Birbirlerini tüm Türkiye’nin gözü önünde yerin dibine batırma savaşı veriyorlar. Bu savaşlardan çocuklarının nasıl kötü etkileneceğini düşünmeden...

Tuba Büyüküstün, Onur Saylak’tan boşandıktan hemen sonra yeni sevgilisiyle görüntülenince, aldatma haberleri aldı başını gitti ya... Saylak’ın, “Tuba beni aldatmadı” açıklaması yaparak, eski eşi hakkındaki tüm dedikoduların önüne geçmesi de alkışı hak ediyor. Eğer sussaydı, bu ihanet konusu Büyüküstün’ün üzerine yapışıp, sakız gibi uzayacaktı.

İSİM YAPINCA KALİTE DÜŞMEMELİ!

Adım başı şubesi bulunan ünlü restoran-cafe zincirlerini saymaya gerek yok, biliyorsunuz. Son zamanlarda hangisine gitsem, mutsuz ayrılıyorum. ‘Zaten isim yaptık, herkes geliyor’ duygusuyla mı hareket ediyorlar bilmem ama hiçbirinin yemekleri eskisi gibi iyi değil. Masaya buz gibi gelen yemeğe de şahit oluyorum, lezzetten sonsuz uzak olana da!

Beyaz Fırın ise gerçekten bambaşka... Ansiklopedi kalınlığındaki menüden ne

ADAMLIK BÖYLE BİR ŞEY
söylerseniz söyleyin, tadı damağınızda kalıyor. En son Etiler şubesinde ailece kahvaltıya gittik, lezzet patlaması yaşandı masada. Kahvaltıda sucuklu, pancake’li poşe yumurtayı ve börekleri tavsiye ediyorum. Diyete başladım yiyemeyeceğim, bari siz faydalanın! Haa rejimde olanlar da füme somonlu salatayı denemeli, hayatımda yediğim açık ara en iyi salata.

‘İSTANBULLU GELİN’ SAĞLAM DÖNDÜ!

Haberin Devamı

Dizi sezonunu özlemişiz valla, evde bayram havası var. Geçtiğimiz sezondan takip ettiğim ‘İstanbullu Gelin’in duygusal sahneleri benim de duygusal bir akşamıma denk gelince, gözlerim dolarak izledim. Aslı Enver aşırı güzelleşmiş, şarkı söyleyişi de kendi gibi güzeldi. Hele İngilizce aksanı efsane! Özcan Deniz’in saçlarını boyamadığı, doğal halini çok beğendim. Akif rolündeki Fatih Koyunoğlu’nun özellikle Prag sahnelerindeki esprili ve komik halleri süperdi. Tam hüzünden komaya girecekken, gülmeye başladım defalarca. Yeni sezonda da annemle favorimiz bu dizi olacak, belli.