Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Önceki yazımda “Bayramda İstanbul cennet” dedim ama Bodrum’da olan lokum yeğenim Kaan’ın özlemine dayanamayıp iki günlüğüne onu görmeye gittim. Ve tabii ki bu iki günde gezip gördüklerimi de sizinle paylaşmadan edemem. Buyrun Bodrum’a yolunuz düşerse mutlaka uğramanız gereken plajlara...

Mufla Plaj...

BODRUM GÜNLÜĞÜ

Yalıkavak’ta geçen sezon açılan Mufla Restoran’ın müdavimi olduğumu bilmeyen kalmamıştır! Denizin üzerindeki rüya gibi iskelesi, muhteşem müzikleri ve tek kelimeyle efsane Akdeniz - Girit mutfağı yemekleriyle Bodrum’un en keyifli mekanlarından biri Mufla... Ekibi de A’dan Z’ye bir harika, kendinizi müşteri gibi değil Mufla ailesinden biri gibi hissettiriyorlar.

Haberin Devamı

Mufla’nın bir de plajı açıldı bu yaz. Yalıkavak’taki butik konseptli plaj bildiğimiz gümbür gümbür müzikli, bol curcunalı plajlardan çok farklı. Bütün bir gününüzü dalgasız harika bir deniz ve lounge müzikler eşliğinde sakin ve huzurlu geçirebilirsiniz. Manzarası süper olan restoranında Akdeniz mutfağı seçmelerinden ve Trabzon’dan özel getirtilen taş fırında hazırlanan pide ve lahmacunlardan tadabilirsiniz. Mufla Restoran’dan sonra Mufla Plaj’ın da müdavimiyim artık!

La Plaj...

Hadise’nin dünya tatlısı ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu ve ünlü işletmeci Candan Topdemir’in işlettiği La Plaj, bu sezon tatilcilerin en çok tercih ettiği mekanların başında geliyor. Gittiğimde iğne atsan yere düşmez bir kalabalık vardı ve eğlenmekten yorgun düştüm desem yeridir! Müzik direktörlüğünü başarılı DJ Mert Aydın’ın yaptığı La Plaj’ın DJ kabininde müziğin dahi adamı Ozan Çolakoğlu vardı. Çolakoğlu’nun DJ’lik performansını ilk kez izledim ve bir dakika bile yerimde duramadan dans ettim.

Aşkım Gülşen!

Türkiye’de en bayıldığım kadın olan Gülşen de Çolakoğlu sahnesine konuk olunca zevkten dört köşe oldum! Yaptığı benzeri olmayan şarkılarla, dünya starlarından hiç eksiği olmayan sanatı ve asil duruşuyla yıllar yılı çok sevdiğim Gülşen’le hepimizi kendimizden geçirdiği sahnesi sonrası ilk kez bir araya gelip, onu bir de yakından tanıyınca sevgim bin kat daha arttı! Türkiye’nin en büyük yıldızlarından olduğu halde bu kadar egosuz ve içten olmasına hayran kaldım... O kadar tatlı ki utanmasam sarılıp sarılıp öperdim, o derece!

Haberin Devamı

Bu arada hayatımda gördüğüm en güzel anne adaylarından biri. Göbeği iyice belirginleşmiş ama vücudu hâlâ çok fit ve kendisi de her daim olduğu gibi harika görünüyor.

Olay anında oradaydım!

La Plaj’da müşteriler arasında çıkan kavga sırasında ben de oradaydım ve hatta mekan çıkışında aracımı beklediğim için, arabasından aldığı silahı çeken kişinin tam önünde kalakaldım! Çıkan haberlerde bahsedildiği gibi yaşı küçük falan değildi, Ozan Çolakoğlu’nun da kavgayla hiçbir ilgisi yoktu.

Bu noktada La Plaj ekibini kutluyorum çünkü silahlı kişiyi anında etkisiz hale getirdiler ve müşterilerin güvenliğini çok hızlı bir şekilde sağladılar. Bu olay yüzünden La Plaj’ı karalamak büyük haksızlık olur zira maalesef bu tip şiddet yanlısı insanlar her an, her mekanda karşımıza çıkabilirler. La Plaj muazzam bir mekan, güvenlik ekibi de öyle, mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum.