Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bodrum’a bu yazın ikinci çıkarmasını yapmışken günlüksüz olmaz tabii... Geride kalan bir haftanın izlenimleriyle karşınızdayım!

Hayatımı sadece balık yiyerek geçirebilirim; bundan sebep balık restoranlarından çıkmıyorum. Yalıkavak Memedof, Gümüşlük Mimoza ve Gündoğan’daki Reana değişmez favorilerim. Reana’nın çıtır çıtır ızgara levreğinin tadı damağımda hâlâ!

Yalıkavak Marina, her daim tıklım tıklım. Yürümek bile zor. Huzurlu takılmak

BODRUM GÜNLÜĞÜ...
isteyenlere göre değil, büyük şehir insanları komple burada! En çok dolup taşan yerler Cookshop ve Günaydın. Cookshop’un yemeklerine bayılıyorum, müzikleri de ayrı güzel.

Haberin Devamı

Aşık olduğum Gümüşlük’ün bu yaz çok popüler olan mekanı ‘Off Gümüşlük’ü merak ediyordum. Kendimi tropik bir adada gibi hissettim orada, sıra dışı bir atmosferi var.

Canlı müzik çok keyifliydi ancak bir içecek almak için yarım saat debelendiğiniz vakit, tadınız tuzunuz kaçıyor.

Yeni aşkım: ‘Açık Mutfak’

Off’taki içki sorunsalından bunalınca kendimizi, ‘Açık Mutfak’a attık. Oraya da ilk kez gittim ve bayıldım. Mekanların sahibinin enerjisini yansıttığına inanırım. Esra Şener öyle tatlı ve yaptığı işten keyif alan bir kadın ki, o güzel enerjisi mandalina ağaçları altındaki mekanın her köşesine sinmiş. Son derece iddiasız ve doğal bir yer, her akşam gidebilirim öyle sevdim! Esra Hanım’ın elleriyle hazırladığı akşam yemekleri için “Efsane” diyorlar, yemeğe de gitmek şart.

BODRUM GÜNLÜĞÜ...

Gündüz eğlence istediğim vakit, yaz başından beri en çok gittiğim beach club; Tren Beach Yalıkavak. Birkaç kere arkadaşlarımın yanına gittim, her seferinde o kadar eğlendim ki, Bodrum’daki ikinci evim oldu yeminle! Happy hour’larda Ozan Doğulu, Kemal Doğulu, Kerimcan Durmaz, Öykü Serter ve Halil Vergin gibi sevilen isimler DJ kabininde. Beyaz kumu ve palmiye ağaçlarıyla ayrı bir havası var.

Bu yaz Bodrum’un bir başka popüler beach club’ı Türkbükü’ndeki Çilek. Instagram fenomeni Gianluca Vacchi’li happy hour’ını kaçırdığım için içim yanıyor hâlâ! Arto’lu organizasyonlar inanılmaz eğlenceli geçiyor. Bu cuma Sinan Akçıl’lı happy hour’a gideceğim, inşallah kalabalıktan fenalaşmam, azıcık korkuyorum! Berksan’ın Çilek Beach Club’ı gece eğlenceleriyle de çok popüler.

Haberin Devamı

Beni şoke edenler!

- Gittiğim bir akşamüstü partisinde şişe şişe şampanya ısmarlayıp, o şampanyalarla birbirlerini yıkayan gençler! Benim çocuğum böyle bir şımarıklık yapsa yeminle o şampanya şişesini beynine geçirirdim!

- Gündoğan’da lüks bir sitenin iskelesinde manikür-pedikür yaptırmakla kalmayıp, pedikür suyunu da denize döken kadını görünce nutkum tutuldu! Kelimeler kifayetsiz bazen!