Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Tatilimin son demlerini yaşarken Bodrum’dan haberleri size bildirmeye devam ediyorum. Burada bile sporundan vazgeçmeyen bir 'Hayalet' olarak önceki gün Gündoğan’daki Baia Otel’in spor salonuna gitmek istedim. Resmen sorguya çektiler yahu; bir spor yapıp çıkacağım, ne oluyor yani?!
Meğer millet 'spor salonuna' diye ufak bir ücret verip otele girerek sabahtan akşama kadar yiyip içip otel müşterisi gibi takılıyormuş. 'Her şey dahil' olduğu için yeme içme de sınırsız tabii.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yeminle! Adamlar haklıymış işi sıkı tutmakta.
Bu arada Baia gerçekten güzel ve bakımlı bir otel, denizi de süper, aklınızda bulunsun.

Haberin Devamı

ARNAVUTKÖY BALIKÇISI VE SESS

Onlara 'Türkbükü’nün muhteşem ikilisi' diyorum! Her ikisi de İstanbul’daki popülerliklerini burada da tam gaz sürdürüyor. Sess’in iskelesine taşınmış Arnavutköy Balıkçısı...
Denize karşı yemek keyfine, DJ Can Parlak’ın seçtiği güzel şarkılar eşlik ediyor. Kulüp saati gelene kadar slow ve orta tempolu şarkılar çalıyor.
Bir DJ, bir kere bile mi “Eh bu şarkı da fena değil işte” dedirtmez, her şarkıda da mı “Ooof bu şarkı da çok iyi, çok severim” sesleri yükselir masadan?! Valla helal!
Yemek sonrası müzikler hareketlenmeye ve yemek masalarının yerini stantlar almaya başlıyor. Sess her gece dolup taşıyor, öyle ki kalabalık yüzünden mekana insan alamadıklarına dahi şahit oldum.
Arnavutköy Balıkçısı’na dönersek; ortamı inanılmaz keyifli, yemekleri de tek kelimeyle kusursuz! Mezeler, salatalar, ara sıcaklar, balıklar, tatlılar, hepsinin lezzeti çok çok iyi..
Özellikle özel soslu yeşil salatasına ve maydanoz salatasına bayıldım.
Yemekten sonra kızarmış dondurma, beyaz çikolatalı-kestaneli sufle ve dondurmalı irmik helvasından da
mutlaka tatmalısınız.
Eğer bu tatil kilo aldıysam, suçlusu Arnavutköy Balıkçısı’dır!

MURAT PiRPiRi VE LEVEL’I KAÇIRMAYIN

'Canlı müzik' denildi mi açıldığı günden beri değişmeyen adresim Level ve Level sahnesinin yıldızı Murat Pirpiri.
Türkbükü’nde resmen esiyorlar.
Perşembe, cuma ve cumartesi (yoğun ilgiden dolayı günler artacakmış sanırım) sahneye çıkan Pirpiri ve orkestrası efsane bir performans sergiliyorlar.
Türk popunun güncel şarkılarından tutun, 90’ların popüler şarkılarına kadar geniş bir repertuvarı ve dinlemeye bayıldığım bir sesi var Pirpiri’nin... Bodrum’da canlı müzik dinlemek isterseniz, Türkbükü Level’ı şiddetle öneriyorum!

Haberin Devamı

PASHA, GÜMBET’İ EĞLENDİRİYOR...

Gümbet eskiden yabancı turistlerin mekanıydı, bizim milletçe pek ilgi gösterdiğimiz bir yer değildi ama işler değişti şimdi! Gece kulübü Pasha o kadar eğlenceli oluyor ki, Türkçe müzik dinlemek isteyenler her gece dolduruyor mekanı.
Bir gece sahnenin kenarından kalabalığa baktım da korktum yeminle, öylesine dolu! Pasha’nın müzik direktörü DJ Cihat Uğurel sık sık ünlü sanatçıları da sahneye çıkarıyor.
Haftada bir Kral Pop Radyo DJ’lerinin çaldığı Kral Pop Partileri düzenleniyor, yine haftada bir Özgür Aras geçiyor DJ kabinine...
Cihat Uğurel, Pasha’yı her gece ayrı bir eğlenceyle coşturuyor anlayacağınız, takipte kalmak lazım.