Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Tren çarpsın ve parçalanarak ölsün diye ayaklarından raylara bağlanıp, ölüme terk edilen eşeğin fotoğraflarını gördünüz mü? Çaresizce duruyor rayların üzerinde, acaba trenin altında kalsa nasıl hastalıklı bir zevk alacak onu oraya bağlayan vahşiler!
Zaten Adalar’da aç-susuz faytonlara koşulan atların güçten düşünce ayaklarından bağlanıp denize atıldığı haberi yüzünden iki gündür uykularım kaçıyor, bir de üstüne bu haberi gördüm; tam oldu!
Böyle bir vicdansızlık, böyle bir kalpsizlik olamaz ya, akıl alır gibi değil! Her gün ayrı bir ‘hayvanlara işkence’ haberi duyuyoruz, canilerin sayısı giderek artıyor!
***
Hayvanlara işkence edenlerin komik para cezalarıyla kurtulması, caydırıcı bir ceza almaması korkutucu... Bu insan kisvesi altındaki sadistlerin elini kolunu sallayarak dolaşmaları, insanlar için de büyük tehlike! Bugün bir hayvana işkence eden, yarın aynı şeyi bir insana da yapabilir!
Eşeğe 3 metre kala treni durdurmayı başaran ve hayvanı raylardan kurtarıp serbest bırakan makinist Veli Şener’den Allah razı olsun.
Eşeği oraya bağlayan psikopatlara da ne kadar beddua varsa hepsini sıralıyorum!

Haberin Devamı

iVANA SERT’iN iSTENMEME SEBEBi

İvana Sert ve erkek arkadaşı Sinan Akıman evlilik yolunda giderken bir anda ayrıldı. Sebep olarak Akıman’ın babasının “Bir televizyon figürüyle evlenmen ailemize uymaz” demesi gösteriliyor.
Her ailenin bakış açısı farklı olabilir tabii ama televizyon figürü olmanın nesi kötü ve neden istenmez onu anlayamadım.
İşini layığıyla yapan, çoğumuzun beğenerek izlediği, asil ve ağırbaşlı duruşuyla ekranda fark yaratan, özel ve farklı bir kadın İvana Sert... Magazinde ‘istenmeyen gelin’ gibi yer verilmesini ona yapılan bir haksızlık olarak görüyorum. Ayrıca insan sevdiği kişiden bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa, aşkın ne kadar yalan hale geldiğini de bir kez daha görmüş oluyoruz maalesef!

ARDA EREL FENOMENİ...

Sosyal medyada paylaştığı hayata dair yazılarıyla fenomen haline gelen Arda Erel’in düşüncelerinden hepimiz kendimizden bir şeyler buluyoruz.
Keyifsiz olduğum bazı zamanlarda Instagram sayfasını açıp yazılarını okuyorum, bana iyi geliyor. Birkaç sözünü
paylaşasım geldi bugün...
- Sonra bir duan gerçekleşir, bin derdin unutulur.
- Niye kimseye güvenemiyor sanıyorsunuz? Çünkü herkesin geçmişinde onu çok güvendiğine pişman ettirmiş biri var.
- Beraber gülmeyi özlediğim ama affedemediğim insanlar var.
- Üzülmek istemiyorsan seni defalarca üzenin peşinden gitmeyi bırak.
O yolun sonunda mutluluk bulamazsın.
- Bazı acılar faydalıdır; önce üzer, sonra her şeyi daha iyi anlamanı sağlar.

Haberin Devamı

BOTOKS BAZILARINDA NEDEN TUTMUYOR?

Plastik cerrah arkadaşımla sohbet ederken, konu ister istemez estetiğe geldi tabii! Malum botoks yaptırmak birçok kadının olmazsa olmazı...
Bazı kişilerde botoks çok daha uzun süre dayanırken, bazılarında neden kısa sürede etkisini yitiriyor ve sık sık yaptırılması gerekiyor diye merak ediyordum.
“Sebebi çok net” dedi doktor arkadaşım... Sigara içenler, solaryuma girenler ve uyku düzeni olmayanlarda botoksun etkisi çok hızlı geçiyor ve kırışıklıklar kısa zamanda geri geliyormuş. Kısa aralıklarla botoks yaptırmak zorunda kalanların aklında bulunsun.