Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İçimizi karartan, canımızı sıkan haberleri izlemekten bıktıysanız hafta içi her gün saat 19.45’te Turkmax’te yayınlanan ‘Heberler’e mutlaka göz atın. Başarılı oyuncular Memet Ali Alabora, Serhat Kılıç, Levent Kazak ve Mahir İpek’ten oluşan ‘Heberler’ ekibi Türkiye ve dünya gündemini ince ince ti’ye alırken izleyeni de gülmekten yoruyor.

HABERLERi DEĞiL HEBERLER’i iZLiYORUM

Alabora ve Kılıç müthişler!
Memet Ali Alabora’nın ana heberleri, Serhat Kılıç’ın spor heberlerini sunuş tarzları, yaptıkları vurgular, kameradan kameraya dönüşleri, heber bandına geçmeden önceki cümle sonlarında donakalışları; yani her bir hareketleriyle gerçek spikerlerle dalga geçişleri o kadar komik ki izlemeye doyamıyorum. Bir sürü saçma sapan, salakça programa maruz kaldığımız televizyon ekranında böyle ‘zeki ve eğlenceli’ bir ekibi görmek günün bütün stresini üzerimden atıyor. ‘Heberler’in büyük hayranıyım, izlemeyen çok şey kaçırır!

Haberin Devamı

FOUR SEASONS’DA PAZAR KEYFİ

Hiç bitmeyecek gibi gelen ve hepimizi depresyona sürükleyen karanlık kıştan sonra çok şükür bahara ve güneşe kavuştuk. Bu beklenen buluşmayı kutlamadan olmaz tabii, biz de geçen pazar ailece “Keyif yapalım, farklı bir gün geçirelim” diye Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel’de brunch’a gittik.
Açık büfe dediniz mi benim gözler fıldır fıldır dönmeye başlar zaten, Four Seasons’da öyle bir açık büfe var ki görünce kendimden geçtim! O gün tek sorunum midemin ‘her şeyden tadacak kadar’ büyük olmamasıydı! Kahvaltılıklar, zeytinyağlılar, et çeşitleri, waffle’lar, suşiler... Ne tarafa koşacağınızı şaşırıyorsunuz!

Güzel havada Boğaz keyfi...
Mide fesadı geçirme noktasına geldiğimizde çayımızı, kahvemizi alıp deniz kenarına geçtik. Herkes güneşin altında rahat koltuklara yayılmış, etraf cıvıl cıvıl, ortam harika.. İstanbul Boğazı’nın bakmalara doyulmaz güzelliği dünyanın başka hiçbir yerinde olamaz.
Otelin bütün güzelliklerinin yanında en büyük artısı güleryüzlü personeliydi. Kapıdaki görevlilerden restoranda çalışanlara kadar hepsi müşterilere büyük bir özen ve ilgi gösteriyor. Four Seasons her şeyiyle çok başarılı ve özel bir otel, harika bir pazar günü geçirdik.

Haberin Devamı

KÖTÜLÜK KUMKUMALARININ SONU YALNIZLIK!

Hayatında hiçbir işi olmayıp; kendini dedikoduya, milletin arkasından ‘kendi hayal dünyasında yarattığı yalanları’ sıralamaya, ara bozmaya, sinsi planlarla “Arkadaş” dediği insanlara kötülük yapmaya adayan ‘tipçikler’ tanıyorum! Kendilerini çok zeki, karşılarındakini aptal sanmaları da en büyük zavallılıkları olsa gerek! Oysa kimse aptal değil ve kötü ruhlar eninde sonunda yalnızlığa mahkum! Başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olmak ve dalga geçebilmek nasıl bir zihniyetin ürünüdür; anlamak imkansız... Böylelerinden uzak durun dostlar, bugün başkasına yapan, yarın aynı kötülüğü size de yapar, aman diyorum!

HANDE ATAiZi GÖBEK ATMASIN!

Evlilik programlarında sunucuların yayını ‘göbek atarak açmaları’ mecburi mi Allah aşkına?! Zira Esra Erol gibi ‘her yaptığıyla halka yakın duran’ isimlerde sempatik oluyor ama zaten ‘evlilik programı konseptine’ hiç uymayan Hande Ataizi bir de açılışta göbek atınca ekrana bakamıyorum yeminle!