Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Kim Kardashian’ın MET Gala’daki ıslak görünümlü efsane elbisesinin içine giydiği korseyle nefes dahi alamadığı, Selena Gomez’in Cannes Film Festivali’ne giderken, arabanın içinde makyajı bozulmasın diye suratını, kıyafeti buruşmasın diye vücudunu hareket ettiremediği videoları gördükçe, vallahi onların yerine ben darlandım! Bakarken; “Giyin, süslen, poz ver, gez, oh ne güzel!” diyoruz da, kusursuz görünebilmek için kendilerine resmen işkence ediyorlar! Gerçi Gomez’in Cannes’da verdiği tek bir “İşte budur!” dedirten görünümü de yok, onunki boşa kürek çekmek. Daha rahat seçimler yaparak kırmızı halılarda rüzgar gibi eserken, nefesini de huzurla alabilenler de var halbuki! Cannes’da, ‘Rocketman’ prömiyerinde Bella Hadid’in Dior, Izabel Goulart’ın Zuhair Murad imzalı kıyafetleri harikaydı.
Dilan da dikkat çekti!

İÇİ DIŞI BİR CANNES STİLİ
Meryem Uzerli’nin festivalin ilk gününde giydiği çok eleştiri alan tuvaleti; kalçasını olduğu gibi gözler önüne sermese, bana hoş gelebilirdi. Mesela Hadid’in Dior elbisesi de transparan ama hatları hayal meyal görünüyordu, gözümüze sokmamış. Prömiyerde giydiği kırmızı tuvaletindeyse, Uzerli’nin bu kez göğüsleri ön plandaydı. Altı ayrı, üstü ayrı zamanda açarak; ‘aynı anda birden fazla dekolte vermeme’ kuralını uyguladığı için tebrikler! Demek ki Uzerli bu seneki Cannes stil konseptini ‘içi dışı bir’ olarak belirlemiş, üzerine gitmeyin kadının! Bu arada göğüs uçlarını kapatan bantlar, tuvaletin şekilsiz, kabarık ve kendisini kalın gösteren eteği fena görünüyor.
Dilan Deniz de çok konuşuldu ve dikkat çekti; taşıdığı mücevherlerle, Hakan Yıldırım imzalı masum uçuk mavi tuvaletiyle, ne bileyim törende onu izleyen yakın korumalarla...
Yani gündeme gelmenin zarif ve zekice yolları da var.

J-LO’NUN CİPSLE İMTİHANI!
Geçenlerde Antalya’da sahneye çıkan Lara Fabian’ın sonsuzluğa uzanan istek listesi ve “Sıcaklığın 21 derece olmadığı yerde şarkı söylemem” şartının yanında, bu yaz Antalya’da konser verecek olan Jennifer Lopez’in istedikleri mütevazı kaldı! Odası, kulisi beyaz olsun, etrafında beyaz güller ve zambaklarla, kokulu mumlar olsun istiyormuş. Ben onun yerinde olsam bin tane şey daha isterdim,
J-Lo’sun sonuçta, sen istemeyeceksin de kim isteyecek?!
Bir noktaya takıldım; atıştırmalık olarak çekirdek, çikolatalı kurabiye ve patates cipsi istemiş. Atıştırmak ve Lopez mi? Yahu bu kadın 50 yaşında o dillere destan fiziğe, karın kaslarına sahip olmak ve ağızları her daim açık bırakabilmek için lokmalarını tek tek sayıp, çoğumuzun birkaç gün dayanamayacağı ağır diyetlerle ömür geçiriyor. Hele de sahne öncesi bunları yiyeceğine gözümle görsem yine inanmam, kokluyordur falan en fazla!