Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kardeş kadar yakın olduklarını söyleyen iki can ciğer arkadaşın, kavgaya tutuşup birbirlerini parça pinçik etmesi inanılır gibi değil. Gerçi zaten şahit olduğumuz çoğu şeye inanmakta zorlanıyoruz artık... Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, ‘kardeş kavgası’ demişler de, iki aklı dimağı yerinde kardeşin bu şekilde birbirine zarar vermesi söz konusu olamaz... İnsan olsa olsa düşmanına böyle dalabilir! Kadın kavgası denince aklıma geldi; erkek kavgasının bir havası vardır ya hani... Sağlı sollu yumruklar, kafa atmalar, uçan tekmeler falan! Fena görünmüyorlar kavga ederken!

Haberin Devamı

Kadınlardaysa, çok komik ve çirkin bir görüntü oluyor. Acaba daha zarif varlıklar olduğumuzdan ve bize yakışmadığından mı? Yoksa kavga etmeyi bilmemekten mi? Bu iş saç baş çekip, tırnak geçirmekle olmaz hanımlar! Madem dövüşeceksiniz, bari adabını öğrenin. Misal, ben yıllarca kickbox dersi aldım. En son bir idmanda hocam sağolsun burnuma yumruk attı da öyle bıraktım, burnum kıymetli neticede. Şiddete karşıyız tabii ama düşünüyorum da bazı mahluklar insanı zıvanadan fena çıkarıyor. Sükunetli duruşumu bozacak olsam ben de 1-2 kişiyi elden geçirirdim, ne yalan söyleyeyim!

KADIN KAVGASI NEDEN ÇİRKİN

FEHMİ DALSALDI’SIZ GÜNÜM GEÇMİYOR!

Yeni sezonda oynamaya devam edeceğimiz ‘Ego Havan Şöhret Yalan’ müzikalinin bir bölümünde, barkovizyonda ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı’nın Sezen Aksu, Zerrin Özer ve Ajda Pekkan’ı taklit ettiği bir video yayınlanıyor. O sırada kuliste hazırlanmam gerekirken her seferinde sahnenin köşesinde muhteşem taklitlere takılı kalıp, gözümden yaş gelene kadar gülüyordum geçtiğimiz sezon. Dalsaldı, Türkiye’nin tartışmasız en başarılı ve zeki komedyenlerinden... Kısa zaman önce tanıştım onunla, yeteneğinin yanında bir de nasıl tatlı ve mütevazı anlatamam.

Şimdilerde yaptığı sahne şovlarına gitme fırsatım henüz olmadı ama ‘Gullüm Şov’unu YouTube kanalından takip ediyorum. Taklitlerin muazzamlığı bir yana, güncel konularda sokak röportajı yapan Azize karakterinin de ayrı hastasıyım. Her gün birkaç doz Fehmi Dalsaldı videosu almadan yapamaz oldum! Mutlaka takip etmelisiniz, gülmekten bayıltıyor insanı. Bu arada yeni sezonda dev bir müzikalde yer alacağını da ilk benden duyun...

Haberin Devamı

KADIN KAVGASI NEDEN ÇİRKİN

ÜNLÜLERİN BODRUM KORKUSU!

Birkaç gündür Bodrum’dayım, pazar akşamı Yalıkavak Marina’ya gidecek oldum, kalabalıktan yürümek bir yana, nefes alınmıyordu. Trafik deseniz, İstanbul’dan beter tatil sezonunda. Arabanıza yer bulana kadar cinnetin eşiğine geliyorsunuz, keyif yapacak derman kalmıyor. Çeşme, Bodrum’dan beter halde malum. İstanbul, topluca buralara taşınıyor yazın. Yani tatil rotasını daha az keşfedilmiş yerlere çevirme zamanı çoktan geldi. Nitekim ünlü isimlerin çoğu hem kalabalık hem de paparazzilerle çifte kâbus yaşadığı için çoğu Bodrum’a ve Çeşme’ye adım atmaz oldu. (Görüntülenmek için en popüler plajlara ve mekanlara gidip, pozdan poza girenler başka tabii) Huzur arayanlar içinse tatil değil, çile mübarek!