Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kadın kısmı üzerinde büyük etkisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, “Yakışıklılık diye bir kavram bence yok. Yakışıklılık da güzellik de çok göreceli” dedi. Biliyoruz alçakgönüllüsün ama, sendeki kavram göreceli olmayacak kadar net!

Kız kıza kurulmuşuz televizyonun karşısına, ‘Kuzey Güney’i izliyoruz. Kuzey ve Cemre kavuşmuş, görüntüsü bile romantik, bir evde başbaşalar. Ha bu arada izliyoruz dedim de ne mümkün! Her kafadan bir ses çıkıyor: “Ah orada Cemre yerine ben olaydım!”, “Bu nasıl bir yakışıklılık Allah’ım!”, “Öykü Karayel ne kadar şanslı, Kıvanç’la oynayıp üzerine para alıyor” tadında cümleler duyuyorum. Bazı kafalarsa sessiz, zira ekrana kilitlenmişler, aramızda değiller o anlarda! Hani suratlarına okkalı birer tokat patlatsan fark etmezler o derece! Kadın kısmı üzerinde böyle bir etki bırakan Kıvanç Tatlıtuğ, basın toplantısında açıklıyor: “Yakışıklılık diye bir kavram bence yok. Yakışıklılık da güzellik de çok göreceli.” Daha cümlesini bitiremeden bütün salon kahkahalara boğuluyor haklı olarak!
Biliyoruz Kıvanç alçakgönüllüsün ama sendeki kavram göreceli olamayacak kadar net!

Haberin Devamı

MİLLİYET’TEN STAJI KAPTILAR!

Benim de zamanında sıralarında ter döktüğüm (zor ve disiplinli bir okuldur) Sainte Pulcherie Fransız Lisesi’nde Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri üzerine bir makale yarışması yapılmış. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak’ın değerlendirmesiyle birinci olan Lise 1 öğrencisi Emre Övet’in makalesini okuyunca gençlerimizle gurur duydum. Dersin 40 yıllık yazar.
Emre ve onun gibi; ülke konularına duyarlı, politika konusunda bilgili, demokrasiyi, özgürlüğü özümsemiş ve bildiğini savunabilen gençleri, diğer tüm yaşıtları örnek almalı.
Malum Emre tipi örnek gençlerin yanı sıra; her şeyden habersiz, sadece giyime, kuşama, gezmeye, eğlenceye odaklı gençler de fazlasıyla var. Dereceye girenler Milliyet’te staj hakkı kazandılar ki bu da onlar için büyük bir şans. Geleceğin parlak isimlerine helal olsun!

BU YARIŞMAYA GÜLSEK Mİ AĞLASAK MI?!

‘Ben Burdan Atlarım’ daha başlamadan saçma olacağını yazmıştım, başladığı gibi de Twitter sallandı nitekim! Herkes sağlam dalga geçti. İzlerken gözlerime o kadar inanamadım ki; ev ahalisine de izlettim; gördüklerimin gerçek olduğunu kabullenmek için! Nasıl manasız ve gereksiz bir konsept bu Yarabbim!
Millet gündeme gelebilmek, ünlü olabilmek adına amuda kalkmaya, ters taklalar atmaya başladı arkadaşlar! Üstelik ciddi tehlikeli, ekranda olmak uğruna kafa, göz patlatmaya bile razılar! İş komikten öte içler acısı bir noktaya geldi!
Ya o ağır makyajlara, takma kirpiklere, kuaförlü saçlara kaç puan? O açık saçık mayokiniler, bikiniler de neyin nesi? İzlerken rahatsız oldum. Havuza atlamak diyemeyeceğim de çakıldığınızda o bikiniler düşmez mi, o takma kirpikler gözünüzden düşüp ağzınıza yüzünüze yapışmaz mı? Spor mayosu ve boneyle çakıl, çok sportifsin ya!
Yarışmanın tek hoş yanı sunucusu Gamze Özçelik’ti. Program için hoş ama Özçelik için nahoş bir durumdu! Ayrılmış çok şükür!

Haberin Devamı

ÖNEMLi BiR DUYURU!

Twitter’daki kan bulma çağrılarına gözler çok alıştı, ben de buradan bir çağrı yapmak istedim. Tanıdığım biri değil ama ünite ünite kana ihtiyacı var. Çapa’da yatan Birgül Bayrı’nın kan grubu 0 RH Negatif. Kan vermek isteyenler eşi Abdülaziz Bey’e 0 532 697 74 79 numaralı telefondan ulaşabilir. Lütfen üşenmeyin, yapacağınız kan bağışı, bir hayat kurtaracak belki de.