Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

“Veliaht” programında Nükhet Duru’nun bir yarışmacıyı ezmelere doyamayışı kulağımdan gitmiyor. Oysa milyonların karşısında kimsenin kimseyi rencide etme hakkı olmamalı, eleştiri insanları küçük düşürmeden de yapılabilir

“Veliaht” programının bir bölümünde Nükhet Duru’nun Hande Yener’le birlikte yarışan Elif Kaya’yı eleştirirken; “Güzelliğini modellikte ya da oyunculukta mı kullansan diyorum, belki bir gün mucize yaratırsın ama yaşın da 27 bu saatten sonra beni kesmez” cümleleriyle genç ve hevesli bir yarışmacıyı ezmelere doyamayışı kulağımdan gitmiyor.
Bir sonraki hafta yarışmacının performansını beğendiğini ve gaza getirmek için ağır konuştuğunu söylediyse de; milyonların karşısında kimsenin kimseyi rencide etme hakkı olmamalı, eleştiri insanları küçük düşürmeden de yapılabilir. En yetenek yoksunu yarışmacılara bile nezaketle yaklaşan, kimsenin onurunu zedelemeyen “O Ses Türkiye”nin jüri üyelerini biraz izleseler iyi olur.

Hande Yener çok tatlı!
Hande Yener’in veliahtıyla aynı kostümleri giymesi, ona büyüklük taslamak yerine sahneye iki
arkadaş gibi çıkması çok sempatik duruyor, Yener’in bu mütevazı hali çok tatlı. Bu yarışmanın en izlenesi ikilisi de onlar zaten. Sahnedekilerin sesinin oktavından, aldığı eğitimden çok, dinlerken ve izlerken verdiği keyifle ilgileniyorum ki bunu da en iyi onlar yapıyor.

Haberin Devamı

MÜZiK DÜNYASINI YAKMAYA GELMiŞ!

Son dönemde şöyle kafayı takıp da 7/24 dinleyeceğim, ağzıma pelesenk yapacağım şarkı bulamamaktan şikayetçiydim ki; Erdem Kınay
“Proje 2” albümüyle hızır gibi yetişti!
Kınay ilk “Proje” albümünde; Duman, Yorum Yok (Serdar Ortaç’ın söylediği şarkıyı o kadar çok seviyorum ki uzun zaman telefonumun zil sesi yapmıştım!), Rota gibi hitlerle başımızı bir parti döndürmüşken bu sefer “Proje 2” geliverdi!
Muhteşem ikili: Erdem Kınay-Deniz Erten
Murat Boz, Bengü, Demet Akalın, Sibel Can ve Merve Özbey’in sesleri, Erdem Kınay‘ın iddialı şarkıları ve düzenlemeleriyle birleşince ortaya tadından yenmez bir albüm çıkmış. Sibel Can’ın söylediği “Alkışlar” şarkısına çekilen klibi de çok beğendim. Kınay’ın ekrana çok yakışan bir karizması ve havası var.
Benim favori şarkım Bengü’nün söylediği “Kolay Gelsin”, fena takıldım! Albümdeki diğer şarkılarda olduğu gibi “Kolay Gelsin”in sözleri de her yazdığı şarkıyla farkını konuşturan Deniz Erten imzalı. Deniz Erten ve Erdem Kınay kesinlikle muhteşem ikililer ve “Proje 2” ortalığı fena yakacak!