Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bu Süpermarket bugüne kadar alışveriş yaptıklarımıza hiiiç benzemiyor. Bunun da alışveriş arabaları, reyonları, sıra sıra dizilmiş şişeleri var aslında, amaa kapısından girince bir hayal alemine dalmış gibi oluyor insan! Yoksa Alice’im de Harikalar Diyarı’na mı düştüm yahu?! Ne tarafa bakacağımı, hangi zekice düşünülmüş detaya dikkat edeceğimi bilemedim.
Bu ‘iki cümleyle anlatılamaz’ dekorasyon Tuvana Büyükçınar Demir ve A46 ekibinin imzasını taşıyor. Mekanı baştan yaratmakla kalmamışlar, açık büfeden yemek sunumlarına kadar her şeyin tasarımını yapmışlar. ‘Farklı olanı ve daha önce yapılmayanı yaratma’ fikriyle hareket eden A46, modadan organizasyona, dekorasyona kadar elini attığı her alanda yaratıcılığını ve farkını konuşturmaya devam ediyor.
İzzet Çapa’nın Süpermarket by Longtable’ı A46’nın ev sahipliğindeki ‘Warming Up’ partisiyle açıldı.
Çapamarka; ihtişamlı ve bol sürprizli bir dekorasyon, birbirinden lezzetli yemekler, ünlü salı partileri ve eğlence garantisiyle bir kez daha sahnede!

DERiNE DALMA VURGUN YERSiN!
“Ama ben ona inanmıştım, her şey rüya gibiydi, beni nasıl aldatır?” tarzında başlayan dert yanmaları çok duyar oldum. Şu bir gerçek ki artık sadakatin, saygının yerinde yeller estiği, aşkın, ilişkilerin dejenere olduğu bir dönemdeyiz. Yoksa büyük aşkının seni pamuklara saracağını mı sanmıştın kuzum? İşin komiği de evet, sanmıştık; ben, sen...
Biz kızlar hâlâ beyaz atlı prensimizin bizi üzmeyeceğine, hep yanımızda olacağına inanmak istiyoruz.
Oysa aşk bizim daldığımız hayallerden ibaret, aman fazla derine dalmayın, çıkamaz hale getirirler adamı! İşte güçte, ailede, 3-5 arkadaş sohbetinde, kendinin ve her anının kıymetini bilmekte huzur... Gerisi de hi-ka-ye!

SiNiRiME DOKUNANLAR...* Verdiği sözlere asla sadık kalmayıp bir de üstüne delikanlı geçinenler,
* “Aşk her şeyi affeder, ne yaparsam yapayım karşımdaki benden vazgeçemez” inancıyla hareket edenler,
* Egosu yüksekmiş gibi davranıp aslında kompleksten sürünenler,
* Aşk uğruna kendini üzüp, kendi hayatından çalanlar.

ANNEM NASIL ‘PANTER EMEL’ OLDU?
Annemin ev ahalisi arasındaki yeni lakabı ‘Panter Emel’... Zira bugüne kadar kedi milletinden haz etmeyen ve “Bu eve assssla kedi giremez” diyen anneciğimin şu an evde üç, bahçede iki kedisi var ve onlarcasını da en güzel mamalarla besliyor. Kar, kış, ayaz demeden gece gündüz sitede turlu-yor; kedileri iyi mi, üşümüş mü, doymuş mu onun peşinde... Konu Kanka, Lokum, Ulvi gibi garip isimler taktığı kedileri oldu mu akan sular duruyor!
Çocukluğunda beslediği bir kedi tarafından tırmalanan ve karnından iğne yemek zorunda kalınca kedilere küsen annem, kardeşimin getirdiği kuyruğu kopmuş bir yavru kediyle yelken-leri suya indirdiğin-den beri bizim evde durum bu....
Bu soğukta sokaklarda yardıma muhtaç sayısız kedi- köpek var. Keşke herkes annem gibi çevresindeki birkaç hayvanı beslese; inanın çok huzurlu oluyor ve vicdanen rahatlıyor insan.