Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kansersiz Yaşam Derneği, pazartesi gecesi ‘Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR’ Projesi için muhteşem bir yardım ve lansman gecesi düzenledi. Bu anlamlı geceden aklımda kalanlara bir göz atın...

- Four Seasons Hotel’deki geceye sanatçılar, sporcular ve iş dünyasından önemli isimler akın etti. Burak Yılmaz, Sermiyan Midyat, Sinem Kobal, Gonca Vuslateri, Selim Bayraktar gibi ünlü isimler kanseri yenmiş kişilerle birlikte konuşma yaptı.

-‘Yaşa-TIR’ projesi dahilinde yola çıkacak olan TIR; toplumu kanserle
ilgili bilinçlendirmek, farkındalığı artırmak, erken teşhisin önemini vurgulamak, kansersiz yaşam için eğitim vermek ve tarama yapmak için hizmet
edecek.

-Dernek başkanı ve kurucusu Dida Kaymaz, kanser hastalığını bizzat yaşamış ve 7 yıllık bir mücadelenin sonunda yenmiş güçlü bir kadın... 2010 yılında kurduğu Kansersiz Yaşam Derneği’yle kanserle mücadele eden insanlara, kendi deneyimlerini de onlarla paylaşarak umut ışığı oluyor.

-Dernek kanser konusunda yaptığı onlarca kıymetli çalışmanın yanında maddi durumu yeterli olmayan hastaların en rahat şartlarda tedavi olmasını da sağlıyor.

-Yardım toplamak üzere sahneye gelen Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak hem yüksek miktarda bağış topladı hem de bütün salonu kahkahaya boğdu.

-Arda Turan İspanya’dan arayarak derneğe bağış yaptı.

- Gecede sahneye Nilüfer çıktı. Kanseri yenmiş bir sanatçı olarak derneğe destek veren Nilüfer, içimize işlemiş şarkıları ve efsane yorumuyla hepimizi mest etti. Nilüfer’in orkestrası ve vokalistleri de ona yakışır şekilde çok iyilerdi.

-Derneğin İcra Komitesi’nde yer alan ve bütün davet boyunca ordan oraya koşturup, hem organizasyonu kontrol eden hem de tek tek tüm davetlilerle ilgilenen Dilara Endican’ın enerjisine, herkesle arkadaş olabilen o tatlı haline, güleryüzüne, sevimliliğine her zamanki gibi bayıldım. Ben bu kadını vallahi yerim!

“Kansersiz Yaşam Derneği”ni, bu çok değerli proje için emek verenleri ve geceye katılarak bağış yapan herkesi ayakta alkışlıyorum.

Haberin Devamı

E YUH ARTIK!

İnterneti açmamla karşıma bir sayfa çıktı; Türkiye’den 6 milyonu aşkın üyesi olduğunu söyleyen, toplumumuza çok faydalı(!) bir çöpçatanlık sitesi... Gerçi tabii buna çöpçatanlık demek epey hafif kalır!
Burada evliliğin rutininden sıkılanlar başta olmak üzere, üyelere “cinsel birliktelik” için partner bulunuyor. Dejenerasyon patlaması yaşamak için her türlü yol mevcut artık çok şükür!
Bütün bilgilerinizi girdikten sonra bu kez arzu ettiğiniz kişiyle ilgili özellikler soruluyor. Ağzımı açıkta bırakan onlarca sorudan sonra tepemi en çok attıran şu oldu: “İstediğiniz kişi evli mi, nişanlı mı, bekar mı olsun?” Yuh ya yuh! Bir de evli üyeler yorum yapmış “Hayatımı değiştirdiniz çok teşekkürler” falan tadında!
“Genelevleri kapatmayı” düşünüyorlar ya hiç boşuna yorulmasınlar, internette bedava genelevler açılmış, yakında zaten normaline giden kalmaz!