Cadde Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var?

Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var?

20.10.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Önceki gün sergide görüntülenen Nebahat Çehre, yazın çıkan bikinili pozları ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Uzun süredir de bir projede yer almayan Nebahat Çehre, muhabirlerin ekran önüyle ilgili sorularına yanıt verdi.

Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var

Nebahat Çehre, Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve aradan geçen yıllara rağmen tekrarlarının hala reyting rekoru kırdığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Firdevs Hanım karakterine hayat vermişti.

Haberin Devamı

'YAKALAYAMAZSINIZ' DEDİ VE GÖRÜNTÜLENDİ

Usta sanatçı, yaz tatilinde bikinili görüntülenmekle ilgili, "Beni yakalayamayacaksınız çünkü sizlerin olmadığı yerlerde tatil yapıyorum" diyerek, gazetecilere takılmıştı. Çehre, röportajından sonra Bodrum Güvercinlik'te bikinisiyle görüntülenmişti.

Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var

SERGİYE KATILDI

Yirminci yüzyıl çağdaş sanatının en etkin isimlerinden ve Pop-art hareketinin öncüsü Andy Warhol’un 125 eserinin yer aldığı “Andy Warhol-İstanbul Sergisi’nin resmi açılışı İstanbul Lale Müzesi’nde yapıldı. Nebahat Çehre, sergiye katılanlar arasındaydı.

Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var

"ZATEN BU KİLODAYDIM"

Gazeteciler ile kısa bir sohbet eden Çehre, yazın çıkan bikinili pozları ile ilgili, "Tatil güzel şey ya. Ben çok severim tatile gitmeyi ve tatil yapmayı. 'Çekemezsiniz' demiştim size ama çekmişsiniz. Bu arada ben kilo vermedim ki. Zaten bu kilodaydım hep. İhtiyacım mı var allah aşkına kilo vermeye" diyerek güldü.

Haberin Devamı

"ŞİMDİKİ İŞLER SAÇMA GELİYOR"

Uzun süredir de bir projede yer almayan Nebahat Çehre, muhabirlerin "Uzun zamandır projelerde yoksunuz. Bunun bir sebebi var mı?" sorusuna da, "Arkadaşlar kafama yatan bir şey yok ki. Bana çok saçma geliyor şimdiki işler. Bana uyan senaryo yok ki. Doğru düzgün bir tane senaryo gelmedi elime. Sırf para kazanacağım diye de diğerleri gibi teklifleri kabul etmiyorum yani" dedi.

Nebahat Çehre: Kilo vermeye ihtiyacım mı var

Çehre, eski eşi Yılmaz Güney ile ilgili sorulara ise, "Bu soruyu cevaplamayacağım" diyerek sergiyi gezmeye devam etti.