Cadde Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki?

Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki?

03.06.2022 - 10:48 | Son Güncellenme:

Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Nilüfer, doğum gününde aralarında şarkıcı Asya'nın da bulunduğu arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaydı. 67 yaşındaki sanatçı, kadın meslektaşlarının iddialı sahne kostümleri hakkında magazin gündeminden düşmeyen polemiği değerlendirdi.

Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki

Nişantaşı'nda bir restoranda dostlarıyla yemek yedikten sonra akşam saatlerine kadar sohbet eden Nilüfer, mekan çıkışında yanına gelip yardım isteyen bir çocuğa ise 100 TL harçlık verdi.

Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki

Haberin Devamı

"DOĞUM GÜNÜ KUTLAMIYORUM"

Son yıllarda doğum günü kutlamayı sevmediğini belirten şarkıcı, "Doğum günüm için bir şey yapmayacağım, son yıllarda kutlamıyorum açıkçası, sevmiyorum. Arkadaşlarımla takılıp 'Bir Nişantaşı yapalım' dedik bugün. Tatil yapacağız, yaz geldi. Sonra yaz konserlerimiz başlar. Kızım burada yok, beni arayarak tebrik etti. Çok az parti yapmışımdır bu yaşıma kadar. 1-2 kez davet yapmışımdır ya da kızımla yemeğe çıkarak kutlardık" dedi.

"HERKES NE İSTİYORSA ONU GİYSİN"

50 yıllık kariyerinde birçok hit şarkıya imza atan Nilüfer, yaz tatili için kızı Nazlı ile Bodrum'a gideceğini belirtti. 1973 yılında 'Dünya Dönüyor' 45'liği ile çıkış yakalayan sanatçı, son dönemde kadın şarkıcıların kostümleri üzerinden yapılan tartışmalarla ilgili soru üzerine şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

Hiç o konuya girmem. Herkes kendi giydiğinden sorumludur. Herkes ne istiyorsa onu giysin, beni ilgilendirmez. Sanatçı niye örnek olsun ki; hem olsun hem de olmasın. Biraz karışık tartışmalı bir konu. Bu çok spekülasyona açık bir konu, oralara dalmayalım.

Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki

"ARTIK TİKTOK'DA DA VARIM"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı, kendi adına açılan Twitter hesabının sahte olduğunu ve kapanması için girişimde bulunduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Tiktok hesabı açtığını dile getiren Nilüfer, "Twitter'daki benim hesabım değil, ama artık Tiktok'da da varım, yeni dahil oldum. Bütün dünya starlarının hepsinin bir Tiktok hesabı var, oradan işleriyle ve özel hayatlarıyla ilgili paylaşım yapıyorlar. Ben de orada olmayı uygun gördüm" şeklinde konuştu.

Z kuşağı dahil tüm yaş gruplarına ulaşmayı istediğini söyleyen şarkıcı, "Tabii ki, 7'den 77'ye ulaşmaya çalışırım, yaptığım müziğin her yaş grubuna ulaşmasını dinlenmesini isterim" ifadelerini kullandı.

"BELGESEL OLABİLİR

Sanatçılatın hayat hikayelerinin beyazperdeye aktarılması hakkında ise Nilüfer, "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna, "Belki bir belgesel olabilir ama çok doğru bir proje olması lazım, tabii sıcak bakarım" cevabını verdi.