CaddeOceans of Noise, Londra'da müzikseverle buluştu

Oceans of Noise, Londra'da müzikseverle buluştu

03.02.2018 - 09:37 | Son Güncellenme:

Bir garaj band olarak yaklaşık iki yıldır birlikte müzik yapan ve ağırlıkla İngilizce şarkılar seslendiren rock grubu Oceans of Noise, önceki gece ilk canlı performansı ile Londra'nın ünlü konser mekanı OMEARA'da sahne aldı.

Oceans of Noise, Londrada müzikseverle buluştu

Tecrübeli müzisyenlerden oluşan Oceans of Noise grubunda; vokalde Sertab Erener, gitarda Emre Kula, bas gitarda Eser Ünsalan, keyboard'da Ozan Yılmaz ve davulda Alpar Lü bulunuyor. Prodüktörlüğünü ve mixlerini bugüne kadar 6 kez Grammy, 1 kez de Latin Grammy Ödülüne aday gösterilen usta prodüktör ve müzisyen Joel Hamilton'un üstlendiği Oceans of Noise’un kendi adını taşıyan ilk EP'si, tüm dijital platformlarda dinlenebilir.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar