Cadde ÖDÜLLER DAĞITILDI

ÖDÜLLER DAĞITILDI

13.11.2014 - 21:14 | Son Güncellenme:

4. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında dağıtılan ödüller sahiplerini buldu. Tören, renkli görüntülere sahne oldu

ÖDÜLLER DAĞITILDI

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin düzenlediği, 4. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde ‘Altın Terazi’ ödülleri dağıtıldı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen geceye, İngiliz oyuncu Aiysha Hart, Derviş Zaim, Serra Yılmaz, Festival Akademik ve Film Programı Koordinatörü Prof. Dr.
Bengi Semerci, Başaran Ulusoy, Yekta Kopan ve Meltem Miraloğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Gecenin en ilginç olayı ise Festival Başkanı Prof. Dr. Adem Sözüer’in konuşmaya başladığı anda yaşandı. Sahneye çıkan bir kedi, tüm salonu kahkahaya boğdu. Prof. Dr. Adem Sözüer, “Öğrencilerimize ve kedilerimize teşekkür ederiz” diye espri yaptıktan sonra, şunları söyledi: “Bir filmden öğreneceğimiz daha çok şey var. Bilimsel araştırmalar kadar sanata, sinema sanatına da önem vermenizi istirham ediyorum.”

iSTANBUL’A GELMEK DEĞERLİ

Haberin Devamı

İngiltere BBC One’da yayınlanan ‘Atlantis’ adlı dizinin başrol oyuncusu Aiysha Hart; 4. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde yarışan ‘Namus- Honour’ filminde başrol oynuyor.
Dizide Birleşik Krallığın Hürrem Sultanı olarak görülen Hart, “Ödül alamadık ama İstan-bul’a gelmek benim için ödül kadar değerliydi” dedi.

“FAZLA YAKIN DURMAYALIM, EŞiM KIZAR”

Fes­ti­val kap­sa­mın­da Ce­mal Re­şit Re­y’­de düzenlenen bir diğer törende ise Prof. Dr. Ke­mal Ki­riş­çi­’ye ‘A­ka­de­mik Ödü­l’ verildi.
Sah­ne­ye çı­kan Ki­riş­çi, sunucu Pınar Al­tu­ğ’­a ”Çok gü­zelsiniz. Faz­la ya­kın dur­ma­ya­lım, son­ra ha­nım be­ni eve al­ma­z” söz­le­riy­le ta­kıl­dı. Al­tuğ ise “Öy­le mi­?” de­mek­le ye­tin­di.