Cadde Olaylı defile

Olaylı defile

26.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Raisa&Vanessa kardeşlerin defilesinde modadan çok polemikler konuşuldu. Güzide Duran Aksoy etkinliğe katılmazken, Hacı Sabancı yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

Olaylı defile

Modacı kardeşler Raisa&Vanessa, kendi adlarını taşıyan markalarının 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu Sultanahmet Four Seasons’ta tanıttı. Gözler, daha önce etkinlikte baş manken olarak yer alacağı duyurulan Güzide Duran Aksoy’u aradı. Organizasyona katılmayan Aksoy, Instagram’dan bir açıklama yaptı: “Her ne kadar bu defileye çıkmam teklif edilmiş ve değerlendirmiş olsam da, en güzelinin Raisa& Vanessa’ya başarılar dilemek olduğu kanaatiyle, sevgilerimi yolluyorum.”

Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının hazır bulunduğu organizasyonun en dikkat çeken konuklarından biri Hacı Sabancı’ydı. Özge Ulusoy’la yollarını ayıran iş adamı, yeni sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı’yla ilk kez ortaya çıktı. Defilenin davetlileri arasında bulunan Ulusoy ise, eski erkek arkadaşıyla karşılaşma ihtimaline karşı, Instagram’a “Kızlar yetişemedim” notunu yazarak gelemeyeceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Olaylı defile

Yazarlar