CaddeÖmür Gedik eski defterleri açıyor

Ömür Gedik eski defterleri açıyor

03.04.2015 - 11:28 | Son Güncellenme:

Ömür Gedik, söz ve müziği Zeki Güner'e, düzenlemesi ise Selim Çaldıran'a ait olan “Karşılaşma” adlı yeni duygusal şarkısı ile sürpriz yaptı.

Ömür Gedik eski defterleri açıyor

Genelde sevenlerinin karşısına eğlenceli şarkılarla çıkan Ömür Gedik, DMC etiketiyle dijital platformlardaki yerini alan “Karşılaşma” şarkısı ile eski aşkları yeniden gündeme getirecek!

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Hasan Kuyucu’nun, görüntü yönetmenliğini ise “Çakallarla Dans” serisiyle tanınan Murat Tuncel'in yaptığı “Karşılaşma” klibi Şile'de çekildi. Klipte Gedik'e Paramparça, Fatmagül'ün Suçu Ne, Huzur Sokağı dizilerinde ve Karaoğlan ile Recep İvedik filmlerinde rol almış oyuncu Cihan Çulfa eşlik etti. Faslı Jihane Ahmid ve Sinem Aladağ ise klipte danslarıyla yer aldı.

Ömür Gedik'in kurucusu olduğu Haçiko'nun, üç yıl önce ölümden döndürdüğü sokak köpeği “Punny” de klibin oyuncuları arasındaydı.

Gedik, klipte ünlü modacı Melih Yazgan imzalı kıyafetlerle oynadı. Bir araba kazasıyla başlayan ve ormanda fantastik bir atmosferde devam eden klip hafta sonundan itibaren müzik kanallarında gösterilmeye başlayacak.

KEŞFETYENİ
Kazayla ilgili yeni detay! Berk Atan günler sonra anlattı
Kazayla ilgili yeni detay! Berk Atan günler sonra anlattı

Cadde | 23.05.2025 - 07:27

Büyük bir kaza atlatan Berk Atan, yaşadığı olayla ilgili detayı ilk kez açıkladı.

Yazarlar