Cadde Önder Öztarhan'a 'Aslı Enver ile Çeşme tatili' sorusu!

Önder Öztarhan'a 'Aslı Enver ile Çeşme tatili' sorusu!

19.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Popçu Murat Boz'la bir dargın bir barışık beraberliği 2019 yılında evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'la dört aydır gözlerden uzak birliktelik sürdürüyor. Çeşme'de baş başa çıktıkları yemekte aşkları belgelenen ikiliden Enver, ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuştu. Ünlü oyuncudan iki gün sonra objektiflere yansıyan Öztarhan ise ısrarlı aşk sorularına bakın nasıl karşılık verdi...

Önder Öztarhana Aslı Enver ile Çeşme tatili sorusu

Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde Etiler’de sinema salonu çıkışı görüntülenmişti. Başrolü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı, dijital platformda yayınlanacak ‘Sen Yaşamaya Bak’ filminin özel gösterimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

ASLI AŞKI BÖYLE İTİRAF ETTİ
Sevgilisi Önder Öztarhan ile Çeşme tatilinde fotoğraflarının basına yansıdığı hatırlatılan 37 yaşındaki güzel, “İlişkiniz tekrardan hayırlı olsun. Nasıl gidiyor ilişkiniz? Evlilik düşüncesi var mı? Evlilik teklifi aldığınıza dair haberler de var?” sorusuna, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum. Çok teşekkür ederim, çok sağ olun” karşılığını vermişti.

Önder Öztarhana Aslı Enver ile Çeşme tatili sorusu

Görüntülenmemek için dört aydır gözlerden uzak mekanlarda buluşan çiftten Aslı Enver, Çeşme tatilinden de bahsetmiş, “Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

YÜZÜ GÜLÜYOR
Son olarak 2020 yılında yayınlanan 'Babil' dizisinde 'Ayşe' karakterini canlandıran oyuncu, basın mensuplarının "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba” yorumuna ise gülerek “Çok teşekkür ederim” demişti.

Haberin Devamı

SADECE BAŞINI SALLADI
Aslı Enver'in yeni birlikteliği hakkında sessizliğini bozmasının ardından sevgilisi Önder Öztarhan da geçtiğimiz gece Arnavutköy’de trafikte görüntülendi.

Önder Öztarhana Aslı Enver ile Çeşme tatili sorusu

Basın mensuplarının “Aslı Hanım ilişkiniz hakkında konuştu, 'Mutluyum' dedi. Siz neler söylemek istersiniz? Geçtiğimiz haftalarda da Çeşme’de tatil yaptınız” sorularına, sadece başını sallayarak cevap verdi.

YİNE SESSİZ
Muhabirlerin yeni ilişkisi hakkında ısrarlı sorularına rağmen her zaman olduğu gibi ağzını bıçak açmayan 49 yaşındaki iş insanı, “Trafik açıldı” diyerek, evinin yolunu tuttu.