Cadde Oscar'a katılan Halsey'in transparan kıyafetine Demet Akalın'dan olay yorum!

Oscar'a katılan Halsey'in transparan kıyafetine Demet Akalın'dan olay yorum!

29.03.2022 - 11:57 | Son Güncellenme:

Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren sürüdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, önceki gün Los Angeles’taki Dolby Theatre'da düzenlenen tören sonrası yapılan Oscar partisine katıldı. Siyah transparan tercihiyle iddiasını konuşturan ünlü isme, Demet Akalın'dan yorum gecikmedi.

Oscara katılan Halseyin transparan kıyafetine Demet Akalından olay yorum

94'üncü Oscar Ödülleri, önceki gece Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ailesi işitme engelli olan bir kızın öyküsüne odaklanan “CODA”, ‘en iyi Film’ dahil üç ödül kazandı. ‘En iyi kadın oyuncu’ ödülü, “The Eyes of Tammy Faye” filmiyle Jessica Chastain’in oldu. Will Smith, “King Richard”daki performansıyla ‘en iyi erkek oyuncu’ seçildi.

Haberin Devamı

'ADAMSIN WILL SMITH'
Geceye, eşinin saçları hakkında yorum yapan sunucu Chris Rock'a tokat atan Will Smith damga vurdu. Sosyal medyayı sallayan tokat olayına dair yorumlar dikkat çekti. Will Smith kısa sürede TT (Twitter gündemi) listesinin ilk sırasına çıkarken, Demet Akalın da çok konuşulan görüntülere kayıtsız kalmadı.

53 yaşındaki aktörü destekleyen paylaşımlar yapan şarkıcı, "Adamsın Will Smith", "Adam 25 yıldır evli. O kadar kıymet vermiş eşine. Eline sağlık" ve "Sağlıkla dalga geçilmez" şeklinde mesajlar yazdı.

TARZIYLA TAM NOT ALDI
Olayın yankıları hala sürerken, gecenin after partisi de dikkat çekti. Birçok ünlü iddialı tercihleriyle partide boy gösterdi. Bunlardan biri de Alev Aydın ile aşk yaşayan ve kısa bir süre önce doğum yapan Halsey oldu.

Oscara katılan Halseyin transparan kıyafetine Demet Akalından olay yorum

Haberin Devamı

DEMET KENDİNİ TUTAMADI
Geceye Alev Aydın ile katılan Halsey önce sevgilisiyle poz verdi; ardından Aydın iddialı pozlar için kenara çekildi. Makyajından kol detayına, iç çamaşırlarından takılarına kadar her detayıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, transparan tercihiyle hayranlarından tam not aldı.

Sosyal medyada da tarzıyla adından söz ettiren Halsey'e Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi. Kendini tutamayan ünlü isim, Popbizde adlı Instagram sayfasına yorum yaptı.

49 yaşındaki Akalın, Halsey'in pozu için; "Bunlar kocalara ne giyiyor acaba yatakta? Hayır her şey meydanda bir de" dedi.

Oscara katılan Halseyin transparan kıyafetine Demet Akalından olay yorum

'BİT KAFA'
Öte yandan Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Alev Aydın'dan olan oğlu Ender Ridley'in fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşan Halsey; geçtiğimiz aylarda, bebeğinin son halini paylaşmıştı.

Şarkıcı, paylaşımına; "Senle dolu bir yıl için sabırsızlanıyorum" notunu yazmıştı. Alev Aydan da sevgilisinin paylaşımının altına "Bit kafa" yorumunu düşmüştü.

Oscara katılan Halseyin transparan kıyafetine Demet Akalından olay yorum