Cadde Oyunculuğu değil yapımcılığı sevdim

Oyunculuğu değil yapımcılığı sevdim

24.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları Yağmur Ünal, göz önünde olmayı sevmediği için oyunculuğa sıcak bakmadığını söyleyerek, “Çok değerli işler yapmak istiyorum” dedi

Oyunculuğu değil yapımcılığı sevdim

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları Yağmur Ünal, yapımcılığa soyundu. Anne ve babasının aksine farklı bir mesleğe yönelen Ünal, sivridilli.com’a verdiği röportajında göz önünde olmayı sevmediği için yapımcılık yaptığını söyledi. New York’ta master yaptıktan sonra iki sene ‘TBWA’ reklam ajansında çalışan ve ortağı Yasemin Arslan’la Tokyo Medya’yı kuran Ünal’ın ilk projesi ise ‘Çılgın Teyzeler’ oldu.

‘Güzel tepkiler aldık’
Şirketi kurma aşamasında ‘Çılgın Teyzeler’ formatını duyunca çok heyecanlandıklarını söyleyen Ünal, “Orijinal Türk formatı olması hoşumuza gitti. 5 bine yakın başvuru olunca tanıtımı durdurduk. Seçtiğimiz kişilerle yüz yüze mülakat yaptık. İstanbul dışında olanlardan binlerce video geldi. Günlerce süren elemelerin ardından teyzelerimizi seçtik” dedi.
Teyzelerin hepsinin çok cesaretli ve enerjik olduğunu sözlerine ekleyen Ünal, “Her anlamda çok farklı kadınları bir araya getirdik. Anadolu kadını da vardı şehirli kadın da... Tabii ki sürtüşmeler oldu ama bir süre sonra birbirlerine alıştılar. Çok güzel tepkiler aldık ve bu bizi çok mutlu etti. Ekipçe çok çalıştık ve emek harcadık” açıklamasını yaptı.

Annem çok eğlenceli
Annesi Türkan Şoray’ın dünyanın en eğlenceli ve enerji dolu kadınlarından biri olduğunu belirten Yağmur Ünal, şunları söyledi:
“Göz önünde olmayı hiç sevmiyorum. Bu yüzden oyunculuğu değil, yapımcılığı seçtim. Zaten oyunculuğun çok uzağında bir hayatım var. Muhteşem bir ailem ve sahip olduğum için çok ama çok şanslı olduğum dostlarım var. Sokaktan aldığım ve âşık olduğum bir köpeğim var. Hep çalışmak ve değerli işler yapmak istiyorum.”