Cadde Ozan Güven'in panik anları

Ozan Güven'in panik anları

12.06.2022 - 11:30 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan ve 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanan Ozan Güven, birkaç ay önce flaş bir karar almış ve Ayvalık'a gitmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, bir kadın arkadaşıyla Etiler'de görüntülendi. Gazetecileri fark eden Güven'in panik anları, kameralara yansıdı.

Ozan Güvenin panik anları

Ozan Güven’in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, oyuncunun kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Ozan Güven’in de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine bu kez Deniz Bulutsuz hakkında 'yaralama' suçundan dava açılmıştı.

Haberin Devamı

“OZAN YARALI DEDİ”

Davanın don duruşmasında olay günü Bulutsuz’u evine bırakan oyuncunun şoförü tanık olarak dinlenmişti. Şoför Hasan D., Deniz Bulutsuz’un arabaya bindikten sonra kendi kendine sürekli “Ben bir şey yapmadım” dediğini belirtirken, "Ne oldu? diye sorduğumda 'Ramazan’ı ara, Ozan' yaralı dedi. Ben de hemen eve geri dönüp, Ozan Bey'in durumuna baktım” ifadelerini kullanmıştı.

Ozan Güvenin panik anları

“BURADA ARBEDE YOK, SALDIRI VAR”

Alınan ifadenin ardından söz alan Deniz Bulutsuz, “Herkes üstüne basa basa aramızda bir arbede yaşandığını anlatıyor. Arbede iki insan arasında olur. Burada bana saldırı vardı” açıklamasını yapmıştı.

Beyanların ardından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun beklenmesine karar veren mahkeme, duruşmayı ertelemişti.

Haberin Devamı

AYVALIK'A YERLEŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ozan Güven, uzun zaman sonra Fulya'da görüntülenmişti. Ayvalık’a taşındığını söyleyen oyuncu, “Cem Bey kadroda sizin yer almadığınız dijital platforma bir dizi yaptı. Aranız mı kötü acaba?” sorusunu, “Teşekkür ederim” diyerek, geçiştirmişti.

Ozan Güvenin panik anları

GİZEMLİ ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ozan Güven, önceki gün Etiler Çilekli'de bulunan bir benzinlik istasyonunda park halinde objektiflere yansıdı. Bir süre bekledikten sonra aracına bir hanımefendi alan ünlü isim, Levent'teki villasına geçti.

Sokağının başında trafik sıkışınca gazetecilere yakalanan Ozan Güven ve arkadaşı büyük şok yaşadı. Arkadaşı objektifleri görünce ilk başta gülerek anlam veremedi ama sonrasında yüzünü eliyle kapatarak saklamaya çalıştı.

Ozan Güvenin panik anları

ÜNLÜ OYUNCUYU SİNİRLENDİREN SORU

Son olarak 'Babil' adlı dizide rol alan Ozan Güven ise panik hallerini atlatınca sakin bir tavırla, "Tiyatroya gidiyoruz. Tiyatro oyunum var ona yetişeceğiz" diye konuştu.

Muhabirlerin 'hanımefendi neden yüzünü saklıyor?' sorularına sinirlenen 47 yaşındaki ünlü oyuncu, "Neden mi saklıyor? Bir şey yok arkadaşlar. Siz saçma sapan yazarsınız diye saklıyordur" diyerek karşılık verdi.

Ozan Güvenin panik anları

EVİNİ GÖSTERDİ

Güven, trafik açılınca gaza basarak sorulardan kaçmaya çalıştı. Ünlü oyuncunun, evinin önünden geçerken 'Burası benim evim' diye yanındaki hanımefendiye göstermesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ozan Güven, sokağın başına park etmiş kamyon yüzünden gazetecilerden kaçamayacağını anlayınca hızlıca ters yöne girerek gözlerden kayboldu.

Ozan Güvenin panik anları