Cadde 'Çöl güzeli Özge!' Yorum ve beğeni yağdı

'Çöl güzeli Özge!' Yorum ve beğeni yağdı

30.03.2024 - 15:49 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu (36) ile mutlu bir evlilik sürdüren Özge Gürel (37), sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan Gürel, Dubai pozlarıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Çöl güzeli Özge Yorum ve beğeni yağdı

'Kiraz Mevsimi' (2014-2015) dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, yedi yıllık ilişkilerini Temmuz 2022'de Almanya’da nikâh masasına taşımıştı. Ünlü çift, bir ay sonra İtalya’da düğün yapmıştı.

Haberin Devamı

ÖZGE GÜREL, DUBAİ TATİLİNDE

Geçtiğimiz yıl Kaan Yıldırım ile kamera karşısına geçtiği 'Sipahi' dizisi erkan final yapan güzel oyuncu, şimdilerde Dubai tatiline devam ediyor. Önce balona binen Özge Gürel, daha sonra çölde poz verdi.

Çöl güzeli Özge Yorum ve beğeni yağdı

"ÇÖLDE BİR GÜN"

Birbirinden renkli kareleri, altı milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Çölde bir gün" mesajını yazdı.

Çöl güzeli Özge Yorum ve beğeni yağdı

"ÇÖLÜN PRENSESİ"

Kısa sürede 100 binden fazla beğeni oyuncuya; hayranlarından "Çöl güzeli", "Gerçek bir yıldızsın", "Kraliçe", "Her zaman bir numarasın", "Muhteşemsin" ve "Çölün prensesi" şeklinde övgü dolu yorumlarda bulundu.

Çöl güzeli Özge Yorum ve beğeni yağdı