Cadde 'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!'

'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!'

31.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Bayan kahkaha' lakaplı Saba Tümer, YouTube kanalında çeyrek asırlık dostu Acun Ilıcalı’yı ağırladı. Ocak 2022'de Championship ekibi Hull City'yi satın alan Ilıcalı, Premier Lig'e yükselme hedefini esprili bir dille anlattı. Hull City, Championship'te bir maç eksiğiyle 9'uncu sırada bulunuyor.

Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, "Saba Tümer'le" programının ilk bölümünde samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

54 yaşındaki yapımcı, sunucu Saba Tümer'in "Senin gibi muhabirlikten başlayıp, kendi programını yapıp, kanal sahibi olup sonra bir futbol takımının sahibi olan dünyada başka biri var mı?” sorusunu cevapladı.

Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam

"SENİ HAYATTA TANIMAM"

Başarı hikayeleri çok var ama bildiğim kadarıyla muhabirlikten başlayıp, kanal sahibi olan yok. Şimdiden söyleyeyim Hull City, Premier Lig'e çıkarsa; seni hayatta tanımam. Oradan sonra Prens William’la falan arkadaş olurum.

"DÜŞÜNSENE BUCKINGHAM SARAYI'NDA ÇAYA GİDİYORUZ"

Acun Ilıcalı'nın esprili cevabı üzerine Tümer, "Salon kadınıyım, beni de yanına alabilirsin. Düşünsene seninle Buckingham Sarayı’na çaya gidiyoruz. İngiltere’nin de benim kahkahamı duyması lazım" diyerek güldürdü.

Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam

"YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAK İÇİN TAKIM ALDIM"

"Futbol kulübü almak nereden aklına geldi?" sorusu üzerine ise Ilıcalı, "TV'de her işimiz başarılı oldu Allah’a şükür. Yeni bir hikayeye sıfırdan başlamam gerekiyordu. Futbol takımını yeni bir başarı hikayesi yazmak için aldım" şeklinde konuştu.

Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam

Haberin Devamı

"BAŞARI HİKAYELERİMDE HEP BATMA VAR"

TV8 kanalının sahibi, "Hayallerinin ötesinde bir başarıya mı ulaştın?” sorusuna da yanıt verdi.
Muhabirken en fazla müdür olmayı hayal ediyordum. Ben sana kimseye anlatmadığım bölümü anlatayım. Hep anlatıyorum yaa yoldan geçerken Show TV’ye girdik diye, üç ay sonra kovulduk. Biz kanala stajyer maaşıyla girmiştik. Ekonomik bir kararla stajyerleri işten çıkartın dediler, kovulduk. Sonra tekrar başladım. Başarı hikayelerinin önünde hep batma var.

Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam