Cadde Programa bağlanan izleyiciden şok itiraf!

Programa bağlanan izleyiciden şok itiraf!

08.12.2016 - 18:05 | Son Güncellenme:

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına Kırşehir'den telefonla bağlanan bir izleyici, oldukça çarpıcı bir itirafta bulundu: Babam, en yakın arkadaşımla annemi aldattı.

Programa bağlanan izleyiciden şok itiraf

'Hayatta Her Şey Var' programına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, "Babam 6-7 yıl önce annemi benim en yakın kız arkadaşımla aldattı. Ben psikolojik olarak yıprandım, hala atlatamadım. Biz sürekli birbirimize gidip gelirdik. Son zamanlarda babamla aralarında bir iletişim başlamış. Aralarında 20 yaş var. Ben kendim gözümle gördüm. Daha sonra annem de öğrendi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yeni evli olduğunu belirten izleyici, "Erkekleri görünce iğrenen bir insandım. Eşimle de bir bayan ilgilenince sinirim bozuluyor. Evime kimseyi alamıyorum, kimseyle arkadaşlık kuramıyorum" şeklinde konuştu.

Yorumcuların 'Psikoloğa git' tavsiyesinde bulunduğu izleyici, "Annem imkansızlıklar nedeniyle babamdan ayrılmadı. İnsanın çok sinirine gidiyor. Annem babamın yanına yaklaşınca psikolojik olarak çok kötü oluyorum. Bu nedenle bazen annemin evine gitmek istemiyorum" dedi.