Dalgalı bir gündeyiz

Fazla dalgalı ve dengesiz olabilecek bir gün. Özellikle duygusal iniş çıkışlar bizi evde ve ailevi konularda daha tepkisel kılabilir. Sabah saatleri oldukça heyecanlı ve biraz abartılı da olabilir. Bu saatlerde gereksiz tartışmalara girmemeye, önümüzdeki işlere odaklanmaya bakalım. Aslında bugün yaratıcılığımızı hayal gücümüzle birleştirebileceğimiz fırsatlar taşıyor. Sorumluluklarımızı ya da uzun süredir üzerinde durduğumuz bir konuyu tamamlama aşamasına gelebiliriz. Olaylara objektif bakmaya çalışalım.

Haberin Devamı

KOÇ

Ev hayatınız ile ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir.

BOĞA

Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var.

İKİZLER

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir parasal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var.

YENGEÇ

Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir.

ASLAN

Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelecek olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz.

BAŞAK

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var.

TERAZİ

Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işleriniz akıcı şekilde ilerleyebilir. Hedeflediğiniz konular hakkında çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Akşam tedirgin hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP

Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işleriniz kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

YAY

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde ilişkiler açısından daha rahat temalar söz konusu. Genel olarak şanslı bir gündesiniz. İlişkilerde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz.

KOVA

Çalışma hayatınızdaki arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Başkalarından destek alacağınız zamanlar var. Sağlığınıza özen gösterin.

BALIK

Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. Risk almaya açık zamanlar var.

Haberin Devamı