HAREKETLİLİK ARTIYOR

Başak burcuna ilerleyen Ay, özellikle zihinsel alanda hızlı, pratik ve verimli olabileceğimizi gösteriyor. Geri giden Merkür nedeniyle eksiklerimizi daha iyi görebilir ve gerekli düzeltmeleri yapabiliriz. Keyif veren konularda, harcamalarımızda bazı abartılı durumlara da yönelebileceğimiz için ekonomik davranmaya bakalım. Düşüncelerimizi odaklamaya özen gösterelim. Sabah sohbetler, görüşmeler hızlı şekilde ilerleyebilir. Ancak alışveriş ediyorsak, iki kere düşünmekte fayda var. Akşam gereksiz masraf ya da abartılı tutumlar içinde olabiliriz. Yine de günü iyi değerlendirebileceğimiz olanaklar bulabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Çevrenizdekilerden destek görebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Endişeli hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız durumlar olabilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. 

BOĞA: Uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz alanlarda tamamlanmalar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Akışta kalın.

İKİZLER: Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: Yazışmalarınıza dikkat etmelisiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. 

ASLAN: Yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Sosyal meseleler ilginizi çekebilir. Birileriyle tanışabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun gündesiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

TERAZİ: Keyfinizi kaçıran meselelerle ilgilenebilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Bazı durumları kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. Rutininizden çıkmamaya çalışın. İletişimde olduğunuz insanlara dikkat edin.

AKREP: Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Sıkışmış hissedebilirsiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde bulanık hissedebilirsiniz. Bitişler meydana gelebilir. Sosyal alanlarla oyalanabilirsiniz. 

YAY: İş hayatınızda sıkışıklıklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz, olayları çıkmaz hale getirebilir. Kabullenir olmak ve durumları biraz daha geniş çerçevede görmek, sorunu çözebilir. Bazı konularda bırakmak, daha iyi sonuçlar verebilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir. 

Haberin Devamı

OĞLAK: İş hayatınızda sıkışıklıklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz, olayları çıkmaz hale getirebilir. Kabullenir olmak ve durumları biraz daha geniş çerçevede görmek, sorunu çözebilir. Bazı konularda bırakmak, daha iyi sonuçlar verebilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir. 

KOVA: Endişe duyduğunuz olaylara ilgilenebilirsiniz. Ortaklı durumlar huzursuzluk çıkarabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı davranın. Kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam daha enerjik hissedebilirsiniz. 

BALIK: Eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Bazı meselelere daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Karar vermek zorlaşabilir. Bazı olayları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Sosyal alanlarla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri kontrol etmenizde fayda var.