Cadde RAMAZAN’A ÖZEL

RAMAZAN’A ÖZEL

25.07.2012 - 19:58 | Son Güncellenme:

Swissotel The Bosphorus, Ramazan’a özel mönülerle Cafe Swiss Restoran’da nostaljik iftar ziyafetleri sunuyor.

RAMAZAN’A ÖZEL

AÇIK HAVADA iFTAR KEYFi

Açık havada boğaz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan mekan, geleneksel tatların
yanına canlı fasılı ekliyor. Swiss Gourmet’yse, ev yapımı taze hamur işleri, pastalar, çikolatalar ve zengin peynir çeşitleriyle hizmetinizde. Cafe Swiss’de canlı fasıl eşliğinde iftar: 145 TL
Rezervasyon tel: 0 212 326 11 00/ 3305

Haberin Devamı

GELENEKSELDEN MODERNE

Beyaz Fırın, bu Ramazan’da da hem yeni hem geleneksel tatların mutluluğunu yaşatmaya devam ediyor. Zeytinli ve sade pide, pastırmalı su böreği, güllaç, irmik helvası, sütlaç gibi ürünler, Ramazan’a farklı alternatifler getiriyor. Doğal ve katkısız dondurma çeşitleri de müşterileri bekliyor.

FARKLI DAMAKLARA FARKLI LEZZETLER

Big Chefs, her şubesine özgü keyifli atmosferini, Ramazan ayı boyunca farklı damak zevklerine hitap eden alternatifli mönüleriyle birleştiriyor. Mönüde bol çeşitli iftariyeliklerden çorbaya, Türk mutfağının leziz yemeklerinden güllaca pek çok alternatif var.
Big Chefs Etiler adres: Nispetiye Caddesi No: 89 Tel: 0 212 263 83 53

FASIL EŞLiĞiNDE GELENEKSEL TATLAR

Haberin Devamı

Özlenen Ramazanları etkinlik alanına taşıyan Galleria, ‘Geleneksel
Galleria Şenliği’ çerçevesinde Ramazan Ayı boyunca her akşam
20.15-21.45
saatleri arasında Beste Nigar Grubu’nun fasıl ziyafetini misafirleriyle buluşturuyor. Renovasyondan geçen alışveriş merkezinde, ünlü kafe ve restoranlar da açık havada iftar keyfi yaşatıyor.

EGE’NİN MEŞHUR ÇÖP ŞİŞİ ACIBADEM’DE

Bodrum’a karayoluyla seyahat edenlerin mola noktası Aydın Ortaklar’ın meşhur çöp şişi, Çöpçü markasıyla İstanbul’a adım attı. Çöpçü’nün 11’nci şubesi olan Acıbadem Çöpçü, Seher Yaşayacak Gökman tarafından işletiliyor. Gökman’ın hikayesi de marka kadar ilginç. Gökman, gazeteciyken ‘çöpçü’ olmaya karar veriyor. Henüz geçen hafta açılan mekanın mönüsünde sadece üç tat yer alıyor: Çöp şiş, köfte ve sucuk. Fiyatlar da son derece ekonomik. Bir porsiyon çöp şiş, salata, sınırsız lavaş ve çayla birlikte kişi başı 15 TL ödeniyor. Mekan, tatlılarıyla da iddialı. İzmir lokması, cevizli sarma ve fıstıklı kadayıfı tatmadan Çöpçü’den ayrılmayın. Adres: Acıbadem Cad. No: 176 Dükkan: 3
Tel: 0 216 428 89 98