Cadde RAPÇİ çifte hakaret yüzünden suç duyurusu

RAPÇİ çifte hakaret yüzünden suç duyurusu

23.02.2011 - 23:09 | Son Güncellenme:

Trabzon’a 3 ay önce konser vermek için gelen “Sagopa Kajmer” adıyla tanınan rap müzik şarkıcısı Yunus Özyavuz ve “Kolera” adıyla tanınan eşi Esen Güler Özyavuz’un, ses sistemini iyi düzenlemediği gerekçesiyle tartıştıkları organizatör Haydar Sümer’e hakaretler yağdırdıkları iddia edildi

RAPÇİ çifte hakaret yüzünden suç duyurusu

Özyavuz ve eşi iddialara göre konser öncesinde ses sistemini beğenmeyerek Sümer ile tartıştı. Tartışma büyüyünce iddiaya göre Esen Güler Özyavuz, Sümer’e hakaretler yağdırdı, elindeki mikrofonu da fırlattıktan sonra salonu terk etti. Çift, ardından da konseri iptal etti. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi vererek rapçi çiftten şikayetçi olan Sümer, şunları anlattı:
“Esen Güler Özyavuz ses denemesi sırasında hakaretler yağdırmaya başladı. Bu da yetmezmiş gibi, internetteki sosyal paylaşım sitelerinden bana hakaretler ettiler. Telefonlarım ile adreslerimi de yayınlayıp beni açık hedef haline getirdiler. Birçok kişi telefon açıp küfür etti. Arayanlar işyerimi yakmakla tehdit etti” dedi.