Cadde ‘Seni diva değil, divan yaparlar’

‘Seni diva değil, divan yaparlar’

06.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mustafa Keser, programının bitmesine sebep olarak gösterdiği Bülent Ersoy için, “Seni Diva değil, divan yaparlar” dedi

‘Seni diva değil, divan yaparlar’

Mustafa Keser, partneri Bülent Ersoy’la sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ programının iki bölümde yayından kaldırılmasından sonra YouTube’dan açıklama yaptı. Ersoy nedeniyle ilk başta projeye sıcak bakmadığını söyleyen sanatçı, “İçimde endişeler olmasına rağmen kabul ettim. Bu arkadaştan yaşça büyüğüm. Bir ters hareket yapmaz diye düşündüm ama yanılmışım. Programda açıklarını kapatmaya çalıştım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ersoy’un sesinin bittiğini söyleyen Keser, “Rezalet bir okuyuşu var. Sanıyorsunuz vokaller söyleyemiyor ama o okuyamıyor. Bana, ‘Keserrr’ diye bağıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün” dedi.

‘Dört program dayandım’

İzzet Yıldızhan, Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Yıllar önce Bülent Ersoy’la program yapan şarkıcı, “Mustafa (Keser) Abi’den daha sabırlı çıktım. Ben dört hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım’ın artık böyle programlar yapmaması lazım. Bu tarz projelerde olmak yerine, daha çok sağlığına dikkat etmesi gerekiyor” dedi.