Cadde Serkan Çayoğlu'nu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı!

Serkan Çayoğlu'nu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı!

07.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yedi yıl önce dizi setinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşk dönüşen Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çifti, 16 Temmuz’da İtalya’da dünya evine girecek. Nikah masasına oturmak için gün sayan ikili, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çifte isteme törenindeki kahve hatırlatıldı. Çayoğlu'nu terleten kahvenin sırrını Gürel açıkladı.

Serkan Çayoğlunu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı

'Kiraz Mevsimi' adlı dizinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çiftinden yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yaz gittikleri ABD tatilinde Özge Gürel’e sürpriz yaparak evlenme teklif etmiş ve 'evet' yanıtın almıştı. Gürel'in parmağına taktığı özel tasarım pırlanta yüzüğün fiyatının ise 370 bin lira olduğu öğrenilmişti.

Haberin Devamı

"HABERLER DOĞRU"

Evlilik teklifinin ardından uzun yıllardır birlikte olan oyuncu çiftin, yaz aylarında nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama ikiliden Özge Gürel'den gelmişti. Güzel oyuncu, "Evet doğrudur. Yazın olacak ama tarihi net olarak belli değil. Serkan’ın işleri yeni bitti. Benim işim yeni başladı. Bir türlü bir araya gelip organizasyon yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.

Serkan Çayoğlunu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı

DÜĞÜN İÇİN PROJELERİNİ İPTAL Mİ ETTİ?

Tüm bunların ardından Çayoğlu, muhabirlerin; “Özge Gürel ile evlilik hazırlığından dolayı projeleri iptal ettiğiniz haberler çıktı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt vermişti. Yakışıklı oyuncu, konuyla ilgili; “Evet, düğün ile çakıştığı için projeyi iptal etmek durumunda kaldım. Daha güzel sürprizlerim var. Düğün hazırlıklarımız devam ediyor” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

NİŞANLANDILAR

Oyuncu çift, geçtiğimiz hafta da evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Çayoğlu ve Gürel'in bu mutlu gününden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. Serkan Çayoğlu, nişan sonrası bu fotoğrafını, "Kahve terletti" mesajıyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

Serkan Çayoğlunu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı

ÜNLÜ ÇİFTİN TATLI STRESİ

16 Temmuz’da İtalya’da dünya evine girecek olan Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çifti, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Yan yana mekanlarda arkadaşlarıyla sohbet eden çift, çıkış kapısında bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Düğün için “Tatlı stresler başladı” diyen Çayoğlu’na, Özge Gürel’i isteme merasimi hatırlatılınca, "Çok güzel geçti, tam böyle aklımızdaki gibi oldu. Çok samimi güzel duygularla geçti. Arkadaşlarımız ve ailemizle baya sabaha kadar oturduk, eğlendik” dedi. Örf ve adetlere uygun olduğunu söyleyen Serkan Çayoğlu, "Biz babaannemizin de olmasını istedik, öyle yaptık” dedi.

"İSTANBUL'DA PARTİ OLACAK"

Nişan merasimiyle alakalı Özge Gürel, "Çok güzel geçti, istediğimiz gibi oldu. Sevdiğimiz insanlar ve ailemizle, çok mutlu olduk” dedi. İtalya’da evleneceklerini doğrulayan çifte "İstanbul’da başka bir düğün olacak mı?" sorusuna Gürel, "Gelemeyen dostlarımız için bir parti yada yemek veririz. Henüz ona karar vermedik. Biz öyle organizasyon yapmayı sevmiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Düğün sonrası balayı sorulunca Serkan Çayoğlu, "Henüz oralar belli değil, karışık. Gelen işlere göre bizde ona göre hareket edeceğiz” dedi. Özge Gürel, "Okuduğumuz şeyler var, bize hep balayı, sonra da yaparız” diye konuştu.

ÇAYOĞLU'NU TERLETEN KAHVENİN SIRRI

Serkan Çayoğlu’nun tuzlu kahve içerken paylaşılan videosu hatırlatılınca Gürel, "Tuzlu değil o, wasabili” dediği sırada Çayoğlu, "İçerisinde ne vardı hala çözemedim ben. Acı, baharat değişik bir kahveydi” diyerek nişanlısına takıldı. Gürel ise, "Sevgilimin damak tadı böyle şeylere alışık, o sever böyle değişik tatlar denemeyi” şeklinde cevap verdi. Baharat sevdiğini söyleyen Çayoğlu, "Böyle bir şey de beklemiyordum” dedi.

Serkan Çayoğlunu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı

"SAMİMİYETİ ÖN PLANDA TUTTUK"

Gelinlik ve damatlığın bittiğini söyleyen Özge Gürel’e, "Özel bir tasarım mı, olacak?" sorusuna; "Bizim her işimiz son dakika. Planlı programlı gitmeyi sevmiyoruz. Böyle insanlar olduğumuz için tatilleri falanda spontane yapıyoruz, dedik ki düğünümüzde böyle olsun. Hiç öyle büyük organizasyonlara ıvırlara, zıvırlara belli başlı şeylere girmeyelim, sıralı gitmesin. Yolda bulalım biraz, yolda gitsin. Samimiyeti her zaman ön planda tutalım dedik” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

"YAPMAYACAĞIZ DESEK YALAN OLUR"

Türk ve örf ve adetlerine göre hareket ettikleri hatırlatılan çiftten Özge Gürel’e, "Bilezik istediniz mi, kına gecesi yapacak mısınız?" sorularına, "Kına gecesi için öyle bir plan yok ama bakalım, her an yapabiliriz de. Yapmayacağız desek yalan olur. Özel hediye geldi ama özel” şeklinde cevapladı.

Serkan Çayoğlunu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı

DENİZ YERİNE HIZ TEKNESİ

Öte yandan düğün hazırlıkları devam eden ve nikah masasına oturmak için gün sayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, geçtiğimiz haftalarda tatil sezonunu açmış ve Bodrum'a gitmişti. Rüzgarlı hava nedeniyle suya girmeyi tercih etmeyen oyuncu çift, hız teknesi ile Bodrum turu yapmıştı.

Serkan Çayoğlunu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı