Cadde Sıfır makyaj Serenay Sarıkaya

Sıfır makyaj Serenay Sarıkaya

13.10.2022 - 09:46 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve son dönemde Umut Evirgen ile biten aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, spor öncesi doğal haliyle verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin doğal hali beğeni topladı.

Sıfır makyaj Serenay Sarıkaya

Gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya (30), bir süredir işletmeci Umut Evirgen (32) ile aşk yaşıyordu. Yaz başı birlikte tatil için Yunanistan'a giden çiftten kötü haber gelmişti. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden Sarıkaya ile Evirgen'in, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldıkları iddia edilmişti. Serenay Sarıkaya'nin, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; "Yorulduk, yürütemedik" dediği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

"ADANA-İSTANBUL"

Şimdilerde 'Şahmeran' adlı internet dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ve set nedeniyle Adana-İstanbul arası mekik dokuyan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda çektiği selfieyi 'Adana-İstanbul... İstanbul-Adana' notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Şapkasıyla poz veren ünlü ismin fotoğrafı, büyük ilgi görmüştü.

Sıfır makyaj Serenay Sarıkaya

DOĞAL HALİ BEĞENİ TOPLADI

Sosyal medya hesabından zaman zaman doğal güzelliğini de gözler önüne seren Serenay Sarıkaya, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, spor öncesi eğitmeni ile birlikte verdiği pozu 9.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Makyajsız haliyle objektif karşısına çeken 30 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın doğal hali takipçileri tarafından beğeni topladı.

Sıfır makyaj Serenay Sarıkaya