Cadde Sihirli Annem'in Cem'i 30 kilo verdi

Sihirli Annem'in Cem'i 30 kilo verdi

09.05.2023 - 13:55 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinde Cem karakterine hayat veren Buğra Özmüldür, uzun zaman sonra ortaya çıktı. Sihirli Annem'den sonra ekranlarda yer almayan genç oyuncu, 30 kilo birden verdi ve bambaşka bir görünüme kavuştu.

Sihirli Annemin Cemi 30 kilo verdi

2003 yılında fantastik çocuk dizisi “Sihirli Annem” Kanal D’de ilk bölümüyle ekrana geldi. Peri Betüş’ün, eşi Sadık ve çocukları Cem, Ceren ve Çilek’le büyülü dünyasını anlatan dizi, 2006 yılında son buldu. Dizi, 2011’de yeniden başladı fakat kısa bir süre sonra final yaptı. 2000’lerde çocuk olanlar için bu fantastik dünyadaki her karakter, büyük öneme sahipti.

Haberin Devamı

Sihirli Annem bir dönemin en çok konuşulan yapımlarından olurken dizinin çocuk oyuncuları da hafızalara kazındı. Genç oyuncular arasında yer alan Buğra Özmüldür, Cem karakteri ile tanınmaya başlandı.

Sihirli Annemin Cemi 30 kilo verdi

SON HALİYLE GÜNDEM OLDU

Dizinin devam eden bölümlerinde de yer alan Özmüldür, uzun zamandır ise ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yeni bir projede yer almayan ve astrolojiye de ilgisi olduğu bilinen Özmüldür, son haliyle gündem oldu. Uzun zaman sonra ortaya çıkan Buğra Özmüldür'ün son haline yorum yağdı.

Sihirli Annemin Cemi 30 kilo verdi

30 KİLO BİRDEN VERDİ

Senaryolar da yazan Özmüldür, verdiği 30 kilo ile de adeta bambaşka biri oldu.30 kilo veren Buğra Özmüldür'ün son hali çok beğenildi ve dizinin hayranlarından yorum yağdı.

Sihirli Annemin Cemi 30 kilo verdi

ÇEVİRMEN OLDU

Haberin Devamı

Buğra Özmüldür, şimdilerde çevirmenlik yapıyor.

Sihirli Annemin Cemi 30 kilo verdi