Cadde Sık sorulan sorular...

Sık sorulan sorular...

11.08.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Sık sorulan sorular...

Bir haber için kaç kelime girebilirim?
35 karakteri aşmayacak yalnızca tek bir kelime girebilirsiniz.

Bir habere girdiğim kelimeden en fazla kaç puan kazanabilirim?
Girdiğiniz kelimeden alacağınız puan, o kelimeyi sizden başka kaç kişinin tahmin ettiğine bağlı olarak değişmektedir. Sizden başka ne kadar çok kişi bu kelimeyi tahmin ederse o kadar fazla puan alırsınız.

Bir habere ilk kelime giren ben olursam benden sonraki yarışmacılar benden daha fazla puan mı alacak?
Siz tahminde bulunduktan sonra, aynı habere sizin girdiğiniz kelime her girildiğinde 1 puan daha kazanacaksınız.

Günde kaç haber için kelime girebilirim? Yarışmamızda günlük ya da haftalık olarak kelime yazabileceğiniz haber sayısında herhangi bir sınırlama mevcut değildir. Bir habere yalnızca bir kelime olmak üzere, istediğiniz sayıda habere kelime girebilirsiniz.

Puanımı nasıl görebilirim? Bir haber sayfasında yayınlanan Puan Detayları sayfasına tıklayarak üyelik bilgileriniz ile sisteme giriş yaptığınızda, her haber için ilk ve şu anki puanınız ve yarışmada ulaştığınız toplam puanı görüntüleyebilirsiniz.

Yarışmada kaçıncı sıradayım? Yarışmada sonuçlar haftalık olarak açıklanmaktadır. Yarışmaya ilişkin güncel sıralama ve diğer üyelerin puan durumu ile ilgili bilgi verilmemektedir.

Yarışma hangi gün sona eriyor? Haftanın yarışması her Pazartesi saat 05.59’da sona erer ve yeni haftanın yarışması Pazartesi 06:00’da başlar. Pazartesi günü saat 05.59 itibariyle bütün puanlarınız sıfırlanır. Birinci gelen yarışmacı ve aldığı toplam puan ise Pazartesi günü saat 15:00’te internet sitemizden duyurulur. 

Haberin Devamı

Size nasıl ulaşabilirim?
yarisma@milliyet.com.tr adresine email gönderebilirsiniz. E-mailleriniz 48 saat içerisinde cevaplanacaktır.