Cadde ‘Sosyal medya tehlikeli bir yer’

‘Sosyal medya tehlikeli bir yer’

14.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Burcu Kara, sosyal medyanın tehlikeli olduğunu söyledi. Oyuncu, “Seni mükemmel olmaya götüren bir durum var orada” dedi.

‘Sosyal medya tehlikeli bir yer’

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’a dahil olan Burcu Kara, ‘Magazin D’ programına konuştu. Projede komiser Seval karakterine hayat veren oyuncu, “Türkiye’nin efsane işi... Kıymetli oyuncular var. Yıllardır aile olmuşlar. Artık başka bir dil konuşuyorlar. Sette çok eğleniyorum. Seval başka bir karakter. Ben duygusalım, sakinim ve kimseyi kırmak istemem. Seval ise haksızlığa gelemeyen ve hiç affı olmayan biri... Seval için bu zamana kadar ki en sert karakterim diyebilirim” dedi.

Haberin Devamı

Sosyal medyayla ilgili de açıklama yapan Kara, “Orası tehlikeli bir yer. Seni mükemmel olmaya götüren bir durum var orada. Herkes aynı olmak zorunda değil. Herkesin burnu hokka, dudakları aynı olmaz ki! ‘Zayıflık ve güzellik’ diye bir şey yok. Yeter ki ruhun güzel olsun. Sen ruhunu ne kadar zenginleştirirsen, kendine olan güvenin de artıyor. Kendine güvenen bir insan kadar çekici bir şey yok hayatta... Bence sen kendine güvenirsen etrafa da o enerjiyi veriyorsun” ifadelerini kullandı.