Cadde Suç duyurusunda bulundu

Suç duyurusunda bulundu

05.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Artık Susma’ programında Murat Şar adlı şahsın kayıp annesi olduğu ima edilen Hale Soygazi, sessizliğini bozdu.

Suç duyurusunda bulundu

‘Artık Susma’ programına geçtiğimiz hafta katılan Murat Şar’ın, kayıp annesinin Yeşilçam yıldızı olduğunu iddia etmesinin ardından, isimleri geçen Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Hale Soygazi, Nebahat Çehre ve Filiz Akın, menajerleri aracılığıyla kendilerinin reyting uğruna kullanılmasına tepki gösterdi.

İddiaların geniş yer almasının ardından Hale Soygazi dün İstanbul Adalet Sarayı’na giderek programın sunucuları, yapımcılar ve Murat Şar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yapılanın akla uygun bir şey olmadığını söyleyen usta oyuncu, “Herkes hakkında suç duyurusunda bulunduk. O şahsı DNA testine davet ediyorum. Hakkını neden programda arıyorsun? Neden bunca sene bekledin? Tabii bu işlerde reyting ve paralar dönüyor. Halkımız bunlara inanıyor maalesef. İnanmasınlar, zehirliyorlar” dedi.

‘Kapımda yatacakmış’

Programda 10 gündür hakkında her türlü yalan ve hakaretlerin acımazsıca yapıldığını belirten Soygazi, “O bey ailemin adını vererek beni ima etti. Kapıma dayanacakmış, kapımda yatacakmış. Tabii ki bu bir suçtur. Yetkililere tazminat davası açacağız. Bu programlar nereye kadar devam edecek? Seviyesizliğe kim dur diyecek? Oraya 43 yaşında bir insan koymuşlar. Yazık değil mi ona, iki çocuğu var. 43 yıldır annesini arıyormuş. Biraz gurur, onur herkese lazım. Bir de hayatını kaybetmiş Erol Simavi ve Tarık Akan’a hakaret ediyorlar. Programın reytingi, sayemde yükseldi” şeklinde konuştu.

Suç duyurusunda bulundu

Haberin Devamı