Cadde Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü

Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü

30.01.2024 - 00:58 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan Karadere'nin yaptığı konuşma gündem oldu. Takımı çok hakkında çok sert açıklamalarda bulunan Karadere'nin ifadelerinden sonra Dokunulmazlık oyunu başladı. Yarışmada son ana kadar dişe diş bir mücadele verildi. Üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü

Survivor All Star'da önceki bölümlerde iki dokunulmazlık oyununda Mavi takım kazanmış, Kırmızı takımdan Kardeniz ve Pınar'ın ismi çıkmıştı. Pınar ada konseyinden dönerken Ersin ile konuşmasını anlattı. Dokunulmazlık oyununda iki takımda her şeyini verdi. Oyun 12-11'lik skorla bitti. 3.eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Merve Aydın, "Ben oyuna çıkıyorum, üç saniye sonra bayrağı kaldırıyorum ama erkek gelene kadarı 13 saniye oluyor. 13 saniye demekte karşı takımın bir set atış yapıp, geri toplarken bizim atış yapmaya başlamamız demek oluyor. Bu da büyük bir avantaj oluyor. Sen geliyorsun stresli bir şekilde atış yapıyorsun. Ben hala bizim atışlarımızın onlarda daha iyi fakat parkurda onları yakalayamadığımız için bu kadar geriye düştüğümüzü düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü
'ATMADIĞIN TAKLA KALMADI'

Pınar, Benim ismimi bu dokunulmazlık oyunu sonunda konseyde yazılması beni hiç şaşırtmayan bir şey. Çünkü zaten ilk dokunulmazlık konseyinde bunun yolu yapılmıştı. 4 Pınar zannedersem yazılmıştı. Şimdi burada ben yazılmalı mıydım? Normal mantıklı insan çerçevesinde hayır. Baktığın zaman kişisel sorunum benim kiminle var? Aleyna ile var. Aleyna beni yazsın zaten ben bunu baştan söyledim. Onun beni yazmasını normal doğal buluyorum ama diğerleri kendi çer çöplerini görmezden gelip böyle bir nasıl güçlüyü yok edebiliriz mantığıyla nasıl Özgür'ü yazmışlardı, beni de yazarlar tabi. Gelelim Ersin abi konusuna. Konseyden çıkışta Ersin arkamda, tabii ki yüzüme bir şeyler söyleme cesareti yine yok. Arkamdan başkasına şey söylüyor, 'Sistem tıkır tıkır işliyor'. Otomatikman benim yazılmamın sistematik bir amaç olduğunu itiraf etmiş oldu. Bende 'Ne oldu? Yaz. Ben senin gibi girmekten korkmuyorum ki potaya' dedim. 'Çıkacaksın, çıkacaksın oraya' diyor. Evet çıkacağım zaten. Benim çıkmakla da bir derdim yok. Senin var Ersin. Senin yapmadığın atmadığın takla kalmadı. Taklacı güvercin şeyi gider, taklacı Ersin gelir. O kadar takla attın yani oralara girmemek için sonra gelip bana mı laf söylüyorsun' dedi.

Haberin Devamı

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü
'HİÇ KİMSEYE DE PİRİM VERMEYECEĞİM'

Ersin Korkut, 'Konseyde Pınar'ı yazdım. Çünkü diyeceksiniz ki niye? Daha önceki bir mevzum vardı. Bir senaryom vardı. O senaryonun içinde başrollerinde Pınar oynayacak dedim ve Pınar'ı yazdım. 6 tane Pınar çıktı ve Pınar potaya düştü. Bende dedim ki, beni yazanlar, Ersin yazan eller kırılsın. Kendileri söyleyenler, beni bu düello atmosferinin parkunun şeyini bana yaşattığı için bende ona yaşatıyorum. Hiç kimseye de pirim vermeyeceğim. Hiç kimseye de boş reklam yapmayacağım. Bunu da buradan söyleyeyim kendilerine. Bugün Pınar bana bir yerden bir şeyler söylüyor, tabii ben onun muhattabı da olamam bunu da söyleyeyim. O gitsin bir üniversitede rektörlük yapsın. Her şeyi biliyor." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü
NAGİHAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Nagihan Karadere, dokunulmazlık oyunu öncesinde şu ifadeleri kullandı:

Takım ruhu hariç tuz ruhuna dönüştük. Keyfimiz yerinde mi tabii ki de değil. Hayatımız boyunca bireysel spor yaptık, yeri geldi bayrak takımında da takım olmayı bildik. Burada da elimizden geldiğince takım olmaya çalışıyorum ama doğru eksilme yerine güçlü, kemik kadroyu potaya koyup elimizdeki güçlü yarışmacıyı da potaya koyarak. Düelloya çıkararak zaten yaşça büyük bir takımız, onlarında sakatlanmasına vesile olan bir takımız. Onlarında iki eli, iki kolu var. Sadece bir hafta daha fazla kalabilmek için, kanka muhabbetini daha ileriye götürebilmek için kendilerine aslında burada ceza veriyorlar. Çünkü burada kendileri aslında aç kalıyor. Ben şimdi haketmeyen birini burada tutmaya çalışırsam ne olur, ben kendime de zarar vermeye başlarım. Yani burası kankalık, yancılık, yoldaşlık yapılacak yer değil. Tabii ki herkes eşini, dostunu gidebildiği yere kadar korumaya çalışsın ama doğru eksilme diyoruz ama doğru eksilme sadece ağzımızdan çıkıyor, elimiz farklı şeyler yazıyor. Dolayısıyla biz bunu fazlasıyla hakediyoruz. Nasıl mı kurtuluruz? Bence elimizdeki yükleri atarak kurtulabiliriz ve aynı zamanda kemik kadroyada ulaşarak. Ne yaptıysak olmadı, reçete doğru eksilmek.

Nagihan konuştuğu sırada Sahra'nın kulaklarını kapaması gözlerden kaçmadı.

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü
DOKUNULMAZLIK OYUNU

Dokunulmazlık oyunu kıran kıran bir mücadeleye sahne oldu. Mavi takım geriden gelerek 11-11'i yakaladı. Son oyunda Kırmızı takımdan Nagihan, Merve, Mustafa Kemal ve Sercan Yıldırım oyuna çıktı. Mavi takımda ise Seda, Nefise, Ogeday ve Yasin bayrak oyununda yer aldı. Başa baş giden mücadelenin sonunda Kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü
ADA KONSEYİ

Uzun bir aradan sonra dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi Takım konseyde 3.eleme adayını belirledi. Mavi takımdan 3 Berna, 2 Damla Can, 7 Aysu ismi çıktı. Bu sonuca göre Aysu, Kardeniz ve Pınar'dan sonra 3.eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

Survivor All Starda üçüncü eleme adayı belli oldu Nagihan açtı ağzını yumdu gözünü

Kırmızı takımdan özellikle Nagihan'ın takımların denk olmadığını söylemesi üzerine Acun Ilıcalı sosyal medyadan anket yayınlayacağını açıkladı.