Cadde Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı

Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı

26.01.2024 - 00:44 | Son Güncellenme:

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Düello oyununda bir ilk gerçekleşti. Yarışmacılardan birinin sakatlığı nedeniyle eleme olmayacağı, bir sonraki erkek eleme haftasında sakatlık yaşayan yarışmacı ve düelloyu kaybeden yarışmacının direkt aday olacağı açıklandı. İşte detaylar...

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

MUSA CAN ÇAYAN
Survivor 2024 All Star da önceki bölümlerde ilk konseyde Sercan'ın ismi çıkmıştı. İkinci konseyde takım kaptanı olan Özgür ve Bozok'un adı eşit sayıda çıkmıştı. Özgür, Bozok'un aday olmasına karar vermişti. Takım kaptanının çok sayıda ismi çıkması Kırmızı takımda gerginliklere neden olmuştu. Bozok'ta isminin yazılmasına kızmıştı. 3. konseyde Turabi arkadaşlarından onu yazmalarını istemiş ve aday olmuştu. Son konseyde de Özgür rest çekerek arkadaşlarından kendisini yazmalarını istemişti ve son aday olmuştu. Bu bölümde yaşananlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Ödül oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. 6-6'lık beraberlikten sonra son oyunda yarışmacılar oldukça zorlandı.

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

6 kişi çıksada yarışmaya Ersin ve Ogeday diğerlerinden daha uzun süre tutunabildi. Ogeday'ın düşmesiyle Ersin Korkut, Kırmızı takıma ödülü kazandırdı. Kırmızı takım sevince boğuldu.

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

DÜELLODA BİR İSİM YOK

Murat Ceylan düello öncesinde Bozok'un oynayamacağını ifade etti. Ceylan, Bozok'a "Doktorumuzun elimize ulaştırdığı sonuçta, daha önce zorlanıyordun, sakatlığını dile getiriyordun ama doktorumuzdan gelecek olan yanıtı da biz bekliyorduk bir yandan. Sana asla bunu hissettirmedik ama bizde merak içindeydik. Sağ dizinde iç yan bağlarında ikinci dereceden yırtık bulunuyor. Aynı zamanda çok şanslısın ki ön çapraz bağlarında da baya bir sıkıntı oluyormuş ama direkten döndün diyebiliriz. Çünkü eğer ön çapraz bağ olsaydı Allah korusun 6 aydan başlar biliyorsun ama neyse ki ön çapraz bağlarında değil ama iç yan bağlarında yırtık var ve biz seni bu oyunda oynatamayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

Bozok'un adaylığının düşmeyeceğini, aday olarak devam edeceğini bugünkü oyunda oynamayacağını önümüzdeki haftaki bir kadın yarışmacı elemesi olduğu için bir sonraki hafta erkek elemesi olan haftada otomatik eleme adayı olarak o haftaya dahil olacağını açıkladı.

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

'BU BENİM İÇİN SURVIVOR'A VEDA ETMEK OLURDU'

Bozok, 'Kafa olarak, mental olarak bugünkü yarışmaya çok hazırlamıştım kendimi gerçekten ama doktorumuzun da dediği gibi 'eğer oynarsan ön çarpraz bağlarını koparabilirsin' dedi. Bu benim için gerçekten Survivor'a veda etmek olurdu." ifadelerini kullandı.

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

SERCAN VE TURABİ ARASINDA GERİLİM

Düello oyununda Turabi, 'Dirseğim çarpabilir şimdiden söyleyeyim girmeden önce Sercan kusura bakma' dedi. Sercan Yıldırım, 'Eyvallah' yanıtını verdi. Turabi, 'Erkek ya, Mavi takıma bu kadar hırslan.' diyerek sözlerine devam edince Sercan, 'Turbo tamam gözünü seveyim. Şurada düello oynuyoruz. Bilerek attım desem...' ifadeleriyle konuyu kapatmaya çalıştı. Turabi de, 'Düzgün oynayacaksın. Bırak bilerek attın' sözleriyle Sercan'a yüklenmeye devam etti. Yıldırım bu kez, 'Bilerek attım desem gelir sana burada atar yaparım Turbo. Yemin ediyorum yapmadım diyorum sana. Ne bu yani, bu kadar hırs? Bu hayatta hırsınla boğulacaksın biliyorsun değil mi? Benim öyle bir hırsım yok, öyle bir çirkefliğimde yok' dedi.

Haberin Devamı

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

DÜELLO SONUCU

Dokunulmazlık oyununda ilk 6'ya ulaşan ve adaylığını kurtaran isim Özgür oldu. İkinci olarak 6 yapan ve adaylığını kurtaran isim Turabi oldu. Sercan Yıldırım 4 sayıda kalarak bir sonraki erkek eleme haftasında Bozok ile beraber aday olacak.

Survivor All Starda beklenmedik gelişme Düelloda elenen olmadı

SERCAN YILDIRIM'DAN BARIŞ ÇUBUĞU

Sercan Yıldırım, "Öncelikle huzurluyum, güzel mücadelemi verdim. Mücadele verdiğim kişiler 2 şampiyonluğu olan Turabi, finali gören bir Özgür abiye karşı gerçekten de iyi mücadele verdiğimi düşünüyorum. Onlarla oynamak ayrı bir keyifti. Turabi ile iki haftadır biraz böyle tartışmalar yaşasakta, bence bu mücadeleden sonra ben kendisine barış çubuğu götürmek istiyorum. O yüzden de bu iki haftayı aramızdaki buzları eriterek geçirirsek bende mutlu olurum. Yaşananları geride bırakıp birlik olmamız gerektiğini, hep beraber Kırmızı takım olarak bütün olarak ki yedeklerde geleceğini düşünerek hep beraber birlik olursak en azından kadınlar haftasını güzel geçirirsek bir sonraki erkek haftasına güzel gireceğimizi umuyorum" ifadelerine yer verdi.