Cadde Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Yasin Obuz ne iş yapıyor, nereli?

Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Yasin Obuz ne iş yapıyor, nereli?

07.05.2020 - 16:51 | Son Güncellenme:

Survivor 2020'ye damga vuran yarışmacılar arasında Yasin Obuz da yer alıyor. Survivor'dan önce Yasin Obuz, TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında yarıştı. Masterchef Türkiye'de öne çıkan yarışmacılar arasında olan Yasin, Survivor'da da adından söz ettiriyor. Peki Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? İşte Yasin Obuz'un biyografisi...

Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında Yasin Obuz ne iş yapıyor, nereli

Survivor tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Survivor yarışmacıların yaşamları ise merak ediliyor. Survivor Gönüller takımında Yasin Obuz da yarışıyor. Yasin Obuz hem performansı hem de yarışmadaki tavırları dikkat çekiyor. Peki Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Yasin Obuz nereli, ne iş yapıyor?

Haberin Devamı

SURVIVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Survivor Gönüller takımında yarışan Yasin, 21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Haberin Devamı

 Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.