Cadde Survivor'da kim kazandı, kim elendi? Survivor'da bu hafta eleme adayı kim oldu/çıktı?

Survivor'da kim kazandı, kim elendi? Survivor'da bu hafta eleme adayı kim oldu/çıktı?

24.01.2021 - 00:34 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 sezonu heyecan dolu bölümüyle ekrana geldi. Bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı hem ödül hem de dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. İzleyiciler ise Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021'de bu hafta eleme adayları kimler? sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. İşte Survivor'da son yaşananlar...

Survivorda kim kazandı, kim elendi Survivorda bu hafta eleme adayı kim oldu/çıktı

TV8 kanalının büyük beğeniyle izlenilen yarışması Survivor'da bu akşam kıran kırana bir mücadele verildi. İlk olarak ödül oyunu ekrana geldi, patates ve yağ ödüllü olan oyunun galibi belli oldu. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de bu akşam oynanan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Patates ve yağ ödülünün keyfi doyasıya yaşandı.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu için büyük mücadele verildi. 9-9'a gelen oyunda bayrak yarışına Ünlüler takımından İsmail ve Merve çıktı. Gönüllüler takımından ise Reşat ve Ayşe yarıştı. Dokunulmazlık oyununun galibi 10-9 Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ise bu haftanın ilk eleme adayını belirleyecek.

ELEME ADAYI BELİRLENECEK

Survivor 2021'de 23 Ocak 2021 günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olarak Aleyna seçildi.

SURVİVOR ALEYNA KİMDİR?

Haberin Devamı

Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanla beklenirken yarışmacıları da kimler olacak merak edilmişti. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NUN EĞİTİM HAYATI

Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NUN SPOR HAYATI

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu’nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NUN INSTAGRAM HESABI VAR MI?

Survivor 2021 yarışmacıları belli olduktan sonra yarışmanın sıkı takipçileri de Aleyna Kalaycıoğlu’nun Instagram hesabını araştırmaya başladı. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, Instagramda “aleynakalayciogluu” kullanıcı adıyla yer alıyor ve 26 bin takipçisi bulunuyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2021’E KATILMA SÜRECİ

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmaya katılma hikayesini şöyle anlatıyor “Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor.”