Cadde ‘TAM ZAMANI’ RAFLARDA

‘TAM ZAMANI’ RAFLARDA

24.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Birçok sektörde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Aclan Acar’ın, iş hayatındaki deneyimlerini anlattığı kitabı ‘Tam Zamanı’, görkemli bir davetle tanıtıldı

‘TAM ZAMANI’ RAFLARDA

Bankacılık, otomotiv, perakende, medya gibi sektörlerde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan ve birçok dönüşüm projesini yöneten Aclan Acar’ın, iş hayatındaki deneyimlerini anlattığı kitabı ‘Tam Zamanı’, raflardaki yerini aldı. Türkiye’de son 50 yılda yaşanan ekonomik ve kurumsal dönüşüme de ayna tutan eser, yeni bir dönüşüm çağının başlangıcında genç liderlere yol gösterecek örneklerle dolu. İş insanı, “Bu bir anı kitabı değil. Örnek ve deneyimlerle iş hayatına yönelik bir eser” dedi.
Acar’ın, kitabının tanıtımı ve iş hayatındaki 45’inci yıl kutlaması için Çırağan Sarayı’nda verdiği davete; Asuman-Hüsnü Güreli, Arzu-Can Naci, Ahmet Dördüncü, Tayfun Beyazıt, Eşref Cerrahoğlu, Şerif Kaynar, Hakan Ateş, Jeff Hakko, Aslı Aybar, Burcu Hanif ve Sinem Nefesoğlu katıldı. Bilişim ve teknolojinin iş yaşamında çok ciddi bir dönüşümü başlattığına işaret eden Acar, kitabı yazma sebebini, “Şu anda dünya çok ciddi bir dönüşüm yaşıyor. Dolayısıyla hazırlıklı olmamız gerekir. Değişim yönetiminin, ortada kriz yokken, olasılığı görüp yapılması gerekir. Yeni dünya düzeninde değişimi ve dönüşümü yönetmek durumunda kalan genç meslektaşlarıma geçmiş deneyimlerim ışığında bir ufuk açmak istedim” cümleleriyle anlattı.

Haberin Devamı

‘TAM ZAMANI’ RAFLARDA