Cadde TASARIMLARINA GÜVENİYOR

TASARIMLARINA GÜVENİYOR

13.03.2014 - 20:05 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Türk’ün moda haftası kapsamında desteklediği tasarımcı Gül Ağış, markanın kendisine güvenmesinden memnun: “Bu yaptığım şeylerin doğru olduğunun altını çiziyor.”

TASARIMLARINA GÜVENİYOR

Berkin Elvan’ın zamansız vedasından dolayı önce defileyi iptal etmeyi düşünen Gül Ağış, sonunda defileyi yapmaya ve en sonda üzerinde ‘Berkin’ yazan tişörtle selam vermeye karar vermiş. Mercedes-Benz’in bu sene desteklediği isim; Lug Von Siga’nın kurucusu Gül Ağış’la defile öncesi bir araya geldik.

Haberin Devamı

Lug von Siga markası hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?
Lug Von Siga’yı herkes yabancı bir marka zannediyor ama aslında bu Gül Ağış’ın tersten yazılışı. Tamamen benim ismimden çıkmış, ayakları yere sağlam basan ama yeni bir marka.


Mercedes-Benz bu sene sizi destekliyor. Ne hissediyorsunuz?
Çok mutluyum çünkü bu yaptığım şeylerin doğru olduğunun altını çiziyor. Mercedes-Benz gibi bir markanın bana olan güvenini gösteriyor.

Markanızı nasıl tanımlarsınız?
Çizgim biraz sıra dışı diyebilirim. Grafik anlatıma büyük önem veriyorum. Birbirinden çok farklı kumaşları harmanlamam markamın ayrıştırıcı özellikleri arasında yer alıyor.

GRAFiTi VE OSMANLI DESENLERi

Gül Ağış, ‘Chain Reaction’ adını verdiği koleksiyonunu şu sözlerle anlattı: “Hayatımızı oluşturan olayların farklı görünümlerine rağmen aslında birbirine ne kadar bağlı olduğu gerçeğinden ilham aldım. Osmanlı desenlerini birleştirerek
farklı materyalleri bir araya getirdim. ”