Cadde Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım!

Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım!

03.06.2023 - 14:20 | Son Güncellenme:

'Philadelphia' (1993) ve bir yıl sonra vizyona giren 'Forrest Gump' ile 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını üst üste iki kez kazanan Hollywood yıldızı Tom Hanks, film yapmanın inceliklerini anlatırken, rol aldığı bazı yapımlardan nefret ettiğini dair samimi bir itirafta bulundu.

Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım

Scarlett Johansson, Edward Norton, Margot Robbie, Adrien Brody ve Steve Carell gibi ünlü isimlerle rol aldığı, Wes Anderson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Asteroid City' ile 16 Haziran'da sinemaseverlerle buluşacak olan Tom Hanks, rol aldığı bazı filmleri beğenmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

"İNANÇ VE UMUTTAN DAHA BÜYÜK NE OLABİLİR?"

Hangi filmlerinin gişede başarılı veya başarısız olacağı konusunda fikri sorulan Oscar ödüllü ABD'li oyuncu, son halini görmeden bir filmin iyi olup olmayacağını anlamanın zor olduğunu vurguladı.

Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım

Bunu söylemenin bir yolu yok; süreç çok yavaş ve çok spesifik. Sadece inancınız ve umudunuz olabilir. İnanç ve umuttan daha büyük ne olabilir? Süreci, en iyi şekilde çalışacaklarını umduğunuz işbirlikçilere emanet etmelisiniz.

"BAZI FİMLERİMİ İZLEDİNİZ VE NEFRET ETTİNİZ"

The New Yorker'a konuşan 66 yaşındaki aktör, film adı vermemeyi tercih etse de, "Şunu kabul edelim; hepimiz nefret ettiğimiz filmler izlemişizdir. Ben de nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım. Siz de benim filmlerimden bazılarını izlediniz ve onlardan nefret ettiniz" itirafıyla gündem oldu.

Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım

"EN KÖTÜ FİLMLERDEN BİRİ" DEMİŞTİ!

'Yeşil Yol', 'Er Ryan'ı Kurtarmak' ve 'Yeni Hayat' gibi yapımlarla hafızalara kazınan Tom Hanks, 2021 yılında verdiği röportajda, Bruce Willis ve Melanie Griffith'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı, 1990 yapımı olan Brian DePalma filmi 'Şenlik Ateşi'nin (The Bonfire of the Vanities) en kötü filmlerinden biri olduğunu söylemişti.

Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım

Haberin Devamı

Film; sevdiği karısı ve çocuğu olmasına rağmen yine de evrenin hakimi lakabına sahip olan bir zenginin, (Sherman McCoy / Tom Hanks) karısını aldatması sonucu başına gelenleri konu alıyor. Film bir gazetecinin (Peter Fallow / Bruce Willis) ağzından anlatılıyor.

Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım